Transport Online - Paragon Pet Products krijgt pallettruck voor smalle gangen

Paragon Pet Products krijgt pallettruck voor smalle gangen

Paragon Pet Products krijgt pallettruck voor smalle gangen
31-03-2015 10:50 | Aanschaf Nieuw Materiaal | auteur Hans Kruizinga

GRONINGEN - PTB Special Products uit Groningen heeft onlangs een op maat gebouwde elektrische zwaarlast pallettruck geleverd voor de handeling van spuitgietmatrijzen aan hondensnackfabrikant Paragon in Veendam. PTB lost hiermee een belangrijk knelpunt in het logistieke proces van Paragon op.

Paragon is producent van hondenkauwsnacks en is gevestigd in Veendam. De snacks worden vanuit Veendam onder andere geëxporteerd naar Amerika, Scandinavië, Benelux en Engeland.

Wegens toenemende vraag en constante uitbreiding van de productiemachines was er behoefte aan een transportmiddel voor het transporteren van zware spuitgietmatrijzen en productiemallen. De heftruckvloot van Paragon had niet voldoende capaciteit en een conventionele zes tons vorkheftruck is te groot en niet wendbaar genoeg om in de productieomgeving en in het opslagmagazijn te opereren.

Maatwerk matrijzentransporter
De maatwerkoplossing van PTB is een compacte elektrische pallettruck, die als matrijzentransporter dient tijdens het gehele logistieke proces van de spuitgietmatrijzen. Door het compacte formaat van de machine is het mogelijk om de matrijzen door het gehele magazijn met beperkte doorgang en smalle gangen te verplaatsen. De matrijzen worden hierdoor snel en efficiënt verplaatst en gewisseld.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 1 juni t/m zondag 7 juni

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,627
Diesel1,290

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions