Clicky

 
Transport Online - Heijmans verricht onderhoud aan Kaagbaan op Schiphol

Heijmans verricht onderhoud aan Kaagbaan op Schiphol

Heijmans verricht onderhoud aan Kaagbaan op Schiphol
31-03-2015 10:13 | Zakelijk Nieuws | auteur De Redactie

SCHIPHOL - Heijmans is bezig met onderhoudswerkzaamheden aan de Kaagbaan bij Schiphol. Gedurende het onderhoud wordt deze baan niet ingezet voor het vliegverkeer.

Tijdens het onderhoud voert Heijmans uiteenlopende werkzaamheden uit aan onder andere de regenafvoer van de Kaagbaan, evenals de baan- en naderingsverlichting. Ook het repareren van kleine asfaltbeschadigingen en het terug brengen van de stroeve slijtlaag behoren tot de onderhoudswerkzaamheden die 24 uur per dag doorgaan.

Naast het onderhoud aan de Kaagbaan verricht Heijmans ook reparatie- onderhoud aan de regenwaterafvoer van twee naastgelegen taxibanen en zal delen repareren en vervangen. De onderhoudswerkzaamheden aan de Kaagbaan zijn op 10 april afgerond.

Naast het renoveren van de Kaagbaan heeft Heijmans eind vorig jaar ook de één kilometer lange taxibaan Sierra aangelegd. Deze taxibaan zorgt er voor dat het aantal vliegtuigen dat de Kaagbaan oversteekt van en naar het vrachtplatform wordt verminderd. Heijmans is tevens verantwoordelijk voor het assetmanagement op Schiphol voor vluchtafhandeling, bereikbaarheid en transport van electriciteit. Heijmans vernieuwt op Schiphol ook de E- en F-pier, Lounge 2 en legt een nieuw Openbaar Vervoerknooppunt aan om de bereikbaarheid te verbeteren.

Foto's

 • KLM Touringcar
  KLM Touringcar
 • Sipke Appel
  PH-KVG (MSN 20211)
 • Sipke Appel
  PH-CKA (MSN 33694)
 • Sipke Appel
  Reg: F-GKXZ (MSN 4137)

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,091
Diesel1,755

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions