Clicky


Keurmerk Transport en Logistiek voor Jos van Dongen Transport

Keurmerk Transport en Logistiek voor Jos van Dongen Transport
30-03-2015 16:34 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

REIJEN - Jos van Dongen Transport uit Rijen, gespecialiseerd in pallettransport, heeft het Keurmerk Transport en Logistiek ontvangen van TLN. Bovendien heeft het bedrijf het certificaat Hygiënecode behaald. Het transportbedrijf, sinds 2011 eigendom van Bas van Wees en Josefien van Wees-van Dongen, heeft vier vrachtwagens en transporteert hoofdzakelijk gepalletiseerde goederen, variërend van stoelen voor bussen en treinen tot grondstoffen voor levensmiddelen.

Dat laatste is de reden dat het bedrijf het Keurmerk heeft uitgebreid met het certificaat Hygiënecode voor transport, opslag en distributie van levensmiddelen. Aandacht voor hygiëne, de juiste behandeling van producten en controle hierop is hiermee een vast onderdeel van het dagelijks werk. Met deze aanpak laat Bas van Wees duidelijk zien dat het transportbedrijf een betrouwbare partner is voor opdrachtgevers.

Het Keurmerk Transport & Logistiek borgt kwaliteit en vakmanschap in de bedrijfsvoering, met de nodige aandacht voor onder meer bedrijfsvoering, interne processen, communicatie, duurzaamheid en andere onderwerpen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Houders van het Keurmerk Transport & Logistiek maken structureel werk van thema's als emissiereductie, (verkeers)veiligheid, goed werkgeverschap, continuïteit en imago.