Clicky

 Vrachtwagen gekanteld op N305 bij Zeewolde

Vrachtwagen gekanteld op N305 bij Zeewolde [+foto]
27-03-2015 19:26 | Ongevallen | auteur De Redactie

ZEEWOLDE - De N305 Almere richting Dronten is tijdens de vrijdagavondspits in beide richtingen tussen de N705 naar Zeewolde/Lelystad en de N302 naar Harderwijk afgesloten in verband met een gekantelde vrachtwagen. De vrachtwagen is geladen met 21 ton levensmiddelen.

Dit is niet het enige incident vanmiddag op deze provinciale verkeersader. In eerste instantie is de weg in beide richtingen tussen de N706 naar Almere-Hout en de aansluiting met de A27 (afrit Almere-Stad) afgesloten door een frontale aanrijding tussen twee personenauto's. Dit stuk weg heet Waterlandseweg.

De ravage bij dit ongeval is groot.

Riching Dronten kun je het beste omrijden via de A6 (in noordelijke richting) En richting Zeewolde kun je omrijden over de A27 (Stichtsebrug).

Het ongeval op de Waterlandseweg zal ieder moment zijn afgerond. De politie is namelijk klaar met het onderzoek. Omrijden is dan niet meer nodig.

Het ongeluk met de gekantelde vrachtwagen bij Zeewolde gaat tot diep in de nacht duren qua afhandeling. De vrachtwagen is geladen met 21 ton levensmiddelen. Dit zal eerst overgeladen moeten worden voordat de vrachtwagen geborgen kan worden.

Verkeer vanuit Biddinghuizen kan in zuidelijke richting omrijden over de N305, N302 (langs Lelystad Airport) en de A6 op. Bij Harderwijk wordt middels een lichtkrant ook de omleiding aangegeven voor verkeer richting Flevoland. De politie wil namelijk voorkomen dat automobilisten via de naastgelegen ventweg gaan rijden.

Foto's

 • J.Roeland
  Bakker Groep
 • J.Roeland
  BAKKER GROEP
 • J.Roeland
  BAKKER GROEP
 • Bakker Groep
  Bakker Groep
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,108
Diesel1,928

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions