Clicky


Jan van Dam Machine Transport is vijf Volvo's Euro 6 rijker

Jan van Dam Machine Transport is vijf Volvo's Euro 6 rijker
26-03-2015 11:21 | Volvo | auteur Hans Kruizinga

OUDEWATER - Jan van Dam Machine Transport, gevestigd in Oudewater, heeft het wagenpark verrijkt met vijf nieuwe Euro 6 Volvo-trucks: twee Volvo FH 460 6x2 trekkers met voorloopas, twee Volvo FH 460 low-deck volumetrekkers en een Volvo FM 500 trekker die is uitgerust met een 100 ton/meter autolaadkraan. De keuze kwam mede tot stand dankzij het uitgebreide veiligheidspakket van Volvo Trucks. De trekkers werden geleverd door Van Dijk Trucks Woerden.

Jan van Dam heeft zich in de afgelopen 25 jaar gespecialiseerd in het transport van machines, zowel nationaal als internationaal. Jan van Dam, directeur: "Wij ontzorgen onze opdrachtgevers en bieden een compleet pakket aan. Zo verhuizen we intern machines, verzorgen het transport, maar (de)monteren ook machines en/of productielijnen. Dat doen we in principe wereldwijd."

De branches waarin Jan van Dam actief is, zijn onder meer de metaalsector, foodsector, staalindustrie en technische bedrijven. "We willen ons onderscheiden met onze opgebouwde expertise en knowhow, maar zeker ook met onze mensen en het gespecialiseerde materieel. Onze slogan ‘We cover it all’ zegt eigenlijk alles", verklaart Jan van Dam.

Veiligheid als kernwaarde

"We wilden, gezien de steeds strenger wordende milieueisen, een flink deel van ons wagenpark vervangen. Daarbij zijn we niet over een nacht ijs gegaan. Hoewel het wagenpark bestaat uit bijna alleen maar Volvo-trucks, hebben we gekeken naar de economische waarde en het te verwachten rendement van de voertuigen. Uiteindelijk hebben we wederom gekozen voor Volvo Trucks. Het was feitelijk een bevestiging van datgene wat we de afgelopen jaren hebben ervaren. Het veiligheidspakket van Volvo is uniek. Het is voor ons een belangrijke kernwaarde, ook naar onze opdrachtgevers", legt Jan van Dam uit.

Fuel Advice

"Daarnaast heeft Volvo met Fuel Advice een unieke dienst waarmee het rijgedrag van onze chauffeurs wordt gevolgd. En hoewel de omstandigheden verschillend zijn, bij breedte-, lengte- en zwaar vervoer kun je met de rapportage uitstekend het rijgedrag analyseren. Het maakt de chauffeur bewuster en helpt hem bij het uitvoeren van zijn taak. Ons accent ligt op de kwaliteit van het transport, daar heb je goede bedrijfsmiddelen voor nodig. De nieuwe Volvo FH heeft bovendien de juiste uitstraling voor ons werk en is erg comfortabel. Met deze voertuigen zetten we in op vernieuwing in de breedste zin van het woord. Dat doen we met onze partner Van Dijk Trucks", besluit Jan van Dam.

Foto's

  • DJMiddelkoop
  • OTT Liquid Solutions
  • OTT Liquid Solutions
  • OTT Liquid Solutions
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,187
Diesel1,958

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions