Clicky


Twee nieuwe DAF CF 460 FT Space Cab trekkers voor ATT Alblasserdam

Twee nieuwe DAF CF 460 FT Space Cab trekkers voor ATT Alblasserdam
24-03-2015 15:50 | DAF | auteur De Redactie

ALBLASSERDAM - Hendrik de Haan, directeur/eigenaar van ATT Alblasserdam, ontving onlangs de sleutels van twee DAF CF Euro 6 trekkers uit handen van Hein van der Sar, Accountmanager bij BEST Trucks. Eén van de twee trekkers wordt speciaal ingezet voor het wegvervoer van gevaarlijke stoffen (ADR.)

Beide DAF CF 460 FT Space Cab trekkers zijn uitvoering i met de 12,9 liter PACCAR MX-13 motor, een geautomatiseerde AS Tronic versnellingsbak, aluminium brandstoftank van 730 liter een AdBlue-tank van 60 liter en een extra lang bordes met opstap.

De cabine van de CF, uitgevoerd met dakspoiler en fenders en skylights in het cabinedak, is de ideale werkomgeving voor de chauffeur, met zeer veel veiligheid, comfort en bedieningsgemak. Zo ondersteunt bijvoorbeeld de DAF Driver Performance Assistant (DPA) de chauffeur bij het zo zuinig mogelijk rijden.

Opgericht door Hendrik de Haan in 1971 heeft ATT zich met 18 gemotiveerde medewerkers gespecialiseerd in de petrochemische (bulk)sector en rijden zij met 15 wagens, waaronder kieptrailers, in de Benelux, Noord-Frankrijk en Duitsland. Met bulkcontainers worden voornamelijk granulaten, o.a. voor Bruhn Spedition, vanuit de havens in Rotterdam, Antwerpen en vanuit Moerdijk, getransporteerd.

Door middel van een trekker met compressor en een trailer voorzien van een rotary valve worden de containers leeg gedrukt in een silo. Hiervoor kunnen 20, 30 en 40 foot containers worden ingezet. Met 20 en 23 foot tankcontainers worden vooral vloeibare food gerelateerde goederen vanuit de havens in Rotterdam en Antwerpen naar de afnemers vervoerd. ATT beschikt over ADR-gecertificeerde voertuigen. Voor het leveren van een optimale service aan de klanten zijn alle wagens uitgerust met een GPS-tracking systeem. Om nog efficiënter te werken kunnen er voor de klanten LZV voertuigen worden ingezet.

Hendrik de Haan spreekt van een goede samenwerking met BEST Trucks. Korte lijnen, duidelijke en goede afspraken, een uitstekende service en een prima prijs/kwaliteitverhouding zijn voor Hendrik de Haan de basis van de samenwerking. Het onderhoud wordt door de dealer verzorgd.