Transport Online - Dronken man zonder rijbewijs over de kop

Dronken man zonder rijbewijs over de kop

Dronken man zonder rijbewijs over de kop
22-03-2015 14:08 | Ongevallen | auteur De Redactie

KRUININGEN - Een dronken automobilist is zondagochtend vroeg over de kop geslagen in de Vlaketunnel in Zeeland. Hij bleek geen rijbewijs meer te hebben en werd bovendien gezocht omdat hij was veroordeeld. Waarvoor is niet bekend, aldus de politie.

Het rijbewijs van de 25-jarige man is in december 2012 ingetrokken. Een politiewoordvoerder kon niet zeggen waarom dat was gedaan.

De man reed zondagochtend in een bestelbusje over de A58 richting Goes. Het voertuig begon in de tunnel te slingeren en botste tegen de tunnelwand. Vervolgens kwam het busje op zijn dak terecht. Het voertuig gleed nog een tijdje door. De man werd uit het busje gehaald en voor controle naar een ziekenhuis gebracht. Hij was lichtgewond. Uit politieonderzoek bleek dat hij 1,7 promille alcohol in zijn bloed had.

De Vlaketunnel was na het ongeluk urenlang dicht. Eerst voor het opruimen van de schade en toen dat klaar was, bleek dat de slagbomen niet omhoog gingen. Pas in de loop van de ochtend kon het verkeer weer door de tunnel. (Novum)Rijverboden

LET OP: Extra rijverboden rondom Pinksteren:
> Klik Hier! <

De rijverboden voor deze week: maandag 25 mei t/m zondag 31 mei

Alle Rijverboden
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,623
Diesel1,296

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions