Man (80) komt om door ongeval in Alkmaar

Man (80) komt om door ongeval in Alkmaar
19-03-2015 17:50 | Ongevallen | auteur De Redactie

ALKMAAR - Door een verkeersongeluk in Alkmaar is donderdagmiddag een 80-jarige man uit die plaats dodelijk gewond geraakt. Hij reed met een scootmobiel een kruising op en werd daar aangereden door de personenauto van een 23-jarige Alkmaarder, meldt de politie.

De bejaarde man kwam op het wegdek terecht en liep ernstige verwondingen op. Hij werd met spoed overgebracht naar het ziekenhuis, waar hij overleed aan de gevolgen van het ongeval.

De automobilist liep geen letsel op. De politie heeft zijn rijbewijs ingenomen. Een woordvoerder kon donderdagmiddag desgevraagd niets zeggen over voorrangssituatie ter plaatse en de oorzaak van het ongeluk. (Novum)Juridische Column

Verschillende brancheorganisaties hebben al aangekondigd dat het coronavirus gevolgen heeft voor de tarieven voor zee- en luchtvrachttransport van en naar China. Logistieke dienstverleners willen de kosten die zij als gevolg van het virus extra moeten maken doorbelasten aan hun opdrachtgevers, de handels- en productiebedrijven. Kan dat zomaar?


LEES VERDER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,788
Diesel1,472

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden