Transport Online - Groot onderhoud N248 Kolhorn - Middenmeer later van start

Groot onderhoud N248 Kolhorn - Middenmeer later van start

Groot onderhoud N248 Kolhorn - Middenmeer later van start
18-03-2015 17:24 | Wegwerkzaamheden | auteur De Redactie

MIDDENMEER - De werkzaamheden aan de provinciale weg N248 tussen Kolhorn en Middenmeer in de gemeente Hollands Kroon starten later dan gepland.

De vertraging heeft te maken met de onvoorziene ligging van diverse kabels en leidingen onder de N248, meldt de provincie noord-holland.

Een nieuwe startdatum is op dit moment nog niet bekend. De provincie verwacht over enkele maanden te kunnen beginnen. De provincie is wel begonnen met het onderhoud aan de Molenkolksluis, Waardbrug en Schagerbrug bij Middenmeer (gelegen aan de N248).

Het onderhoud aan de Molenkolksluis, Waardbrug en Schagerbrug bij Middenmeer wordt conform planning uitgevoerd. De werkzaamheden zijn begonnen en zijn naar verwachting gereed op 3 april 2015.

Van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 15.00 uur rijdt het verkeer om en om in één rijrichting langs de werkzaamheden op de bruggen. Buiten werktijden zijn de bruggen in beide richtingen open voor het verkeer. De vaarweg is tijdens de werkzaamheden aan de bruggen volledig gestremd voor de scheepvaart.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,665
Diesel1,307

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions