DPD streeft met nieuwe merkparaplu naar marktleiderschap

DPD streeft met nieuwe merkparaplu naar marktleiderschap
18-03-2015 10:03 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

BEST - DPD voert een nieuw logo en valt voortaan onder de merkparaplu DPDgroup; de nieuwe naam van de pakketvervoerders van het Franse La Poste.

Deze stap benadrukt de sterke ontwikkeling, groei en integratie die het netwerk heeft doorgemaakt en die DPD nationale en internationale slagkracht geeft op de B2B- en B2C-markt. DPD kan hiermee voorop blijven lopen in crossborder B2B-pakketvervoer en in de snel groeiende online retailmarkt waar flexibele, betrouwbare en consumentvriendelijke levering cruciaal zijn. De internationale pakketservice-merken die ook onder de nieuwe DPDgroup vallen, zijn Chronopost, Seur en Interlink Express.

Michaël van Ooijen, CEO Benelux, DPD: “We zijn al lang bezig onze nationale en internationale operatie en diensten perfect op elkaar af te stemmen en te stroomlijnen om onze klanten en de ontvangers van hun pakketten optimaal met elkaar te kunnen verbinden. Om voorop te kunnen blijven lopen, vooral ook in de snel groeiende markt van online retail, is dit van groot belang. De Nederlandse online retail, en zeker ook onze online retail export, groeit explosief. Wij willen onze klanten ondersteunen in die groei, door ze te helpen met hun beloftes aan hun klanten in Nederland en daarbuiten waar te maken.”

Zelfstandig netwerk Europees B2B-Pakketvervoer

Deze stap in internationale netwerkintegratie onderstreept de ambitie van DPD om de meest innovatieve, betrouwbare, flexibele en klantgerichte logistieke partner te zijn voor B2B- en B2C-pakketvervoer in binnen- en buitenland. De verdere harmonisatie van het Europese netwerk stelt DPD in staat om binnen Europa alle klanten te bedienen met dezelfde servicekwaliteit in een geïntegreerd netwerk.

Het nieuwe logo zal in de komende periode op vervoersmiddelen, pakketten en op de uniformen van de medewerkers en chauffeurs van DPDgroup verschijnen. De naam Pickup zal op de afhaalpunten verschijnen vanaf april.NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,801
Diesel1,499

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden