Clicky

 
Transport Online - Politie neemt auto's in beslag bij transportbedrijf [+foto's]

Politie neemt auto's in beslag bij transportbedrijf

Politie neemt auto's in beslag bij transportbedrijf [+foto's]
15-03-2015 15:56 | Criminaliteit | auteur Marcel van der Voort

VEEN - De politie is bezig met een onderzoek naar gestolen auto's die gevonden werden bij een autotransportbedrijf. De zaak kwam agelopen zaterdag aan het rollen door een tip. Inmiddels is van negen auto's vastgesteld dat ze van diefstal afkomstig zijn. Er zit een verdachte vast.

Het gaat om een transportbedrijf dat auto's distribueert, met een hoofdvestiging in Wijk en Aalburg en een opslagterrein in Veen. Zaterdagavond 14 maart werden op het bedrijfsterrein in Veen negen gestolen auto's teruggevonden.

De bedrijfsadministratie werd in beslag genomen. Een 73-jarige man werd gearresteerd op verdenking van heling. De verdachte is in voorlopige hechtenis gesteld. Gezien de omvang van het bedrijf gaat het onderzoek de komende dagen verder. Nieuwe arrestaties worden daarbij niet uitgesloten, aldus de politie.

Leonard van Zandwijk, de eigenaar van het transportbedrijf is verbolgen over de gang van zaken. De arrestant is zijn vader. Hij beweert dat ze zelf de politie getipt hebben en gemeld dat een en ander niet klopt. De politie deelt die versie niet en zegt dat ze door iemand anders op het spoor zijn gezet.

©Foto's: Politie

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,962
Diesel1,581

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats