Clicky


Succes 'Beavertail concept' Kennis Transport breidt zich snel uit

Succes 'Beavertail concept' Kennis Transport breidt zich snel uit
13-03-2015 10:50 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

BREDA - Het innovatieve, succesvolle “Beavertail concept” van Kennis Transport & Logistics BV breidt zich in samenwerking met Rabelink Transport & Logistics snel uit!

JLG, een fabrikant van hoogwerkers en verreikers in het Belgische Maasmechelen maakt gebruik van het “Beavertail concept” voor vervoer van hun machines.

Met name het laden en lossen van machines met beperkte bodemvrijheid is een uitdaging. Zeker wanneer er ook nog een internationale bestemming bij komt kijken, dankzij het “Beavertail concept” kan JLG gewoon rechtstreeks blijven lossen bij de klant.

JLG is zo enthousiast over de bewuste transportoplossing dat er via Kennis Transport & Logistics ook twee dedicated “Roadshow Trucks” met het “Beavertail concept” binnen Europa worden ingezet om product demonstraties uit te voeren.

De trucks, compleet in huisstijl van JLG, rijden met speciaal getrainde chauffeurs door heel Europa om machines te kunnen demonstreren. De “Beavertail” trailers zijn speciaal voor dit doel uitgerust met een aggregaat om de elektrisch aangedreven machines tijdens het transport ook te kunnen opladen.

Foto's

  • Kennis Transport
    Kennis Transport