Clicky


Twee nieuwe DAF trekkers voor Leegwater Special Truck

Twee nieuwe DAF trekkers voor Leegwater Special Truck
13-03-2015 10:37 | DAF | auteur De Redactie

ZWIJNDRECHT - Sander Leegwater, directeur/eigenaar van Leegwater Special Truck, heeft binnen de vloot van 50 eenheden twee nieuwe trekkers aangeschaft, een DAF XF en CF trekker. Hans Wijnmaalen, Account Manager Sales bij Truckland Zuid-Holland, overhandigde onlangs de beide DAF trekkers.

De DAF XF 460 FT Super Space Cab is uitgevoerd met de zeer zuinige 12,9 liter PACCAR MX-13 motor en de DAF CF 400 FT Space Cab heeft de nog zuiniger (ruim 3 procent) 10,8 liter PACCAR MX-11 motor.

Beide trekkers zijn voor ADR tank transport uitgerust met een geautomatiseerde AS Tronic versnellingsbak, MX Engine Brake, luxe chauffeursstoel met armleuning, ruime koellade, DAF Driver Performance Assistant (DPA) dat de chauffeur helpt bij het zo zuinig mogelijk rijden, extra lang bordes met opstap, twee werklampen met LED-verlichting en een gegalvaniseerde stalen bumper met koplampen van onbreekbaar Lexan. Leegwater Special Truck verzorgt groupage transport naar alle West-Europese landen.

24 uur per dag en zeven dagen per week bereikbaar zijn, en voor elk transport de juiste oplossing kunnen bieden, zijn de sterke punten van Leegwater Special Truck.

Maar vooral ook de gemotiveerde en professionele inzet van de 35 eigen werknemers. Het juiste voertuig voor elke lading van een busje, tot minitrekkers, city trailers, tautliners, koel/vries trailers, open trailers, en semi-diepladers, kraanwagens en wagens voor exceptioneel transport, maakt Leegwater tot een bijzondere transportonderneming. Al de voertuigen zijn voorzien van een Track & Trace volgsysteem, waarmee het transport, ook door de klant, continu kan worden gevolgd.

De locatie waar Leegwater Special Truck is gevestigd beschikt over 4.700 m2 overdekte- en verwarmde loodsruimte en heeft uitgebreide warehousingfaciliteiten, langdurige opslag, en diverse laad- losmogelijkheden. Een uitstekende en perfecte service is wat Leegwater Special Truck na streeft, en om dit te realiseren worden de werknemers regelmatig geschoold en getraind.

Leegwater Special Truck beschikt over de benodigde certificaten, waaronder SQAS voor de chemische industrie, ISO 9001:2008, en hebben een eigen veiligheidsadviseur. Al de

Chauffeurs zijn in het bezit van VCA en het ADR + ADR tank certificaat, en ACN-passen welke gebruikt worden voor het makkelijk en snel aanleveren op luchthaven Schiphol.

Leegwater Special Truck en Truckland Zuid-Holland vinden elkaar in een perfecte samenwerking. De grote service bereidheid van de dealer spreekt Sander Leegwater enorm aan. Er zijn korte lijnen en een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Het onderhoud wordt via een Reparatie en Onderhouds Contract (ROC) door de dealer verzorgd.

Foto's

  • B. Kuil
    B. Kuil
  • B. Kuil
    B. Kuil
  • B. Kuil
    B. Kuil
  • Bek en Verburg BV