Clicky


Scania altijd verder bij Transport Compleet

Scania altijd verder bij Transport Compleet
13-03-2015 10:46 | Scania | auteur De Redactie

HARDENBERG - De zuinigste truck op de markt. Een claim die onderbouwd wordt door de Green Truck Award 2014,  de vele brandstofrecords op Europese perstestroutes en ook de vele zuinige praktijkkilometers. Allemaal tot in detail te bekijken via www.scania.nl/altijdverder. Bezoekers van Transport Compleet Hardenberg kunnen zich in een gezellige ambiance laten informeren over hoe we na de 8% besparing met de introductie van de Scania Streamline er in slaagden om het brandstofverbruik opnieuw tot 3% te verlagen. En de ontwikkelingen houden niet op. Scania. Altijd verder.

De Scania Streamline kenmerkt zich door een groot aantal vernieuwingen, waaronder een optimale stroomlijning, tweede generatie Euro 6 motoren, Opticruise versnellingsbak met economy modus en Scania Active Prediction (slimme cruisecontrol op basis van GPS data). De onlangs ingevoerde innovaties hebben geleid tot een extra 3% brandstofbesparing. Zo is de 450 pk Euro 6 motor – net als de 410 pk versie – leverbaar als SCR-only. In combinatie met de vrijloop retarder, brandstofbesparende olie en de vernieuwde eco-roll worden er wederom extra procenten bespaard. En niet te vergeten, de zuinigste truck verdient de zuinigste chauffeur. Vandaar dat elk nieuw voertuig afgeleverd wordt met een uitgebreide aflevertraining, meetellend voor de 35-urige nascholing.

Zeer compleet Euro 6 motorenaanbod

Scania biedt een complete Euro 6 range aan met keuze uit motoren van 250 tot en met 730 pk, met uitsluitend SCR of een combinatie van SCR en EGR. In totaal zijn er 18 verschillende Euro 6 motoren, waaronder ook Euro 6 (LNG) gasmotoren en twee motoren van 450 en 490 pk die geschikt zijn voor biodiesel. Het is deze visie op een duurzaam productprogramma die Scania plek 38 heeft opgeleverd in de lijst van de honderd meest duurzame bedrijven ter wereld. Dankzij de continue doorontwikkeling heeft Scania momenteel met de Streamline de meest zuinige truck in de markt.

Indecent proposal

Uiteraard legt Scania in Hardenberg ook de nadruk op het brede pakket aanvullende diensten. Zo zal  onder andere Scania Insurance, de eigen verzekeringstak binnen Scania, aanwezig zijn met een ‘indecent proposal’. We verklappen nog niet de details, maar het is wel een heel verleidelijk aanbod dat direct geld oplevert. 

Partsline: Manufacturers Quality Only

Direct naast de Scania stand staat Partsline - Truck & Trailer Parts en Services. Partsline neemt de zorg voor het onderhoud en de reparatie van het voertuigpark van de klant over. Het zoeken naar de juiste oplossing is de uitdaging die Partsline met beide handen aanpakt. Partsline levert kwaliteitsproducten en onderdelen direct bij de klant af. Flexibel en snel.