Clicky


Ongeval met twee vrachtwagens op N15

Ongeval met twee vrachtwagens op N15 [+foto's]
10-03-2015 17:41 | Ongevallen | auteur De Redactie

ROTTERDAM - Op de N15 is dinsdagmiddag een ongeval met twee vrachtwagens gebeurd. De Thomassentunnel is hierdoor richting Rotterdam afgesloten.

Er is een traumahelikopter opgeroepen om bij het ongeluk assistentie te verlenen. Door het ongeluk staat het verkeer op de drukke route van de Maasvlakte naar Rotterdam vast over 5 kilometer, meldt de Verkeersinformatiedienst.

De ravage is groot. Eén van de vrachtwagens is gekanteld. Bij het ongeluk zijn twee gewonden gevallen en naar het ziekenhuis gebracht.

De inschatting is dat het opruimen van de ravage en het afronden van de spoedreparatie op de N15 nog tot 23:00 uur gaat duren. Het is de vraag of dit gehaald gaat worden, gezien de omvang van het ongeluk en de schade aan de weg. Automobilisten die nog voor de afslag naar de N57 zitten kunnen daar de snelweg nog verlaten.

In verband met de hulpverlening zijn op de rijbaan richting de Maasvlakte ook twee rijstroken dicht. Ook daar loopt het verkeer inmiddels vast. Verkeer richting Rotterdam moet omrijden via omleidingsroute U10. Verkeer richting Zeeland volgt de borden U30.