Clicky


Overname van Frigoblock door Ingersoll-Rand afgerond

Overname van Frigoblock door Ingersoll-Rand afgerond
06-03-2015 09:44 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

SWORDS(Ierland) - Ingersoll-Rand plc, een wereldleider in het creëren van comfortabele, duurzame en efficiënte omgevingen, heeft donderdag aangekondigd dat de overname van FRIGOBLOCK volledig is afgerond. De overname werd afgesloten op 4 maart 2015 voor € 100 miljoen.

FRIGOBLOCK produceert en ontwerpt transport koelunits voor vrachtwagens en aanhangwagens in Europa, voornamelijk verkocht in Noord-Europa. FRIGOBLOCK is actief in Essen, Duitsland, en is de thuisbasis van ongeveer 150 medewerkers. D jaaromzet van FRIGOBLOCK bedraagt ​​circa 41 miljoen euro.

Ingersoll Rand is verheugd om FRIGOBLOCK als merk toe te kunnen voegen. FRIGOBLOCK zal als onderdeel van het Transport Solutions merk, naast het merk Thermo King, verder gaan.



"Ons doel voor deze overname is om klanten te voorzien van een compleet portfolio van oplossingen die betrouwbaar, veilig, efficiënt en milieuverantwoord zijn om in hun temperatuurgevoelige vervoersbehoeften te voorzien", zegt Ray Pittard, directeur van Transport Solutions, Ingersoll Rand.

"FRIGOBLOCK is een uniek en baanbrekend bedrijf dat dat ons de mogelijkheid geeft om ons aanbod direct uit te breiden in Europa. In de toekomst zullen we klanten over de hele wereld kunnen voorzien van deze technologie door middel van onze uitgebreide wereldwijde dealernetwerk."