Clicky

 
Transport Online - TLN en EVO: Aanpak N35 goed voor bedrijven

TLN en EVO: Aanpak N35 goed voor bedrijven

TLN en EVO: Aanpak N35 goed voor bedrijven
03-03-2015 15:44 | Algemeen | auteur De Redactie

ZOETERMEER - Minister Schultz van Haegen van Infrastructuur en Milieu gaat de N35 tussen Nijverdal en Wierden verbreden en waar nodig verleggen. Volgens Transport en Logistiek Nederland (TLN) en verladersorganisatie EVO ontstaat er hierdoor een goede en veilige verbinding tussen de twee gemeenten. Dit is volgens de organisaties belangrijk voor bedrijven in de regio.

EVO en TLN vinden het verstandig dat de N35 gescheiden rijbanen en ongelijkvloerse kruisingen krijgt - dit is veiliger en zorgt voor minder oponthoud. De aanpak van de N35 zien EVO en TLN als een stap in de richting naar een volwaardige N35 tussen Zwolle en Almelo.

Beide organisaties nemen aan dat de plannen van de provincie Overijssel voor een goede vierbaans autoweg tussen Zwolle en Almelo ook na de verkiezingen van Provinciale Staten op 18 maart aanstaande worden doorgezet.

Als over enkele jaren de N35 tussen Zwolle en Wijthmen en tussen Nijverdal en Wierden gereed is, is het volgens EVO en TLN alleen nog noodzakelijk om de weg tussen Nijverdal en Raalte aan te pakken.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,081
Diesel2,083

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden