Clicky


Nieuwe DAF CF 220 FA bakwagen voor Van Kessel Ventilatie en Van Kessel Marine & Offshore

Nieuwe DAF CF 220 FA bakwagen voor Van Kessel Ventilatie en Van Kessel Marine & Offshore
03-03-2015 11:19 | DAF | auteur De Redactie

MAASSLUIS - Bert van Kessel, directeur Van Kessel Marine & Offshore, ontving onlangs de sleutels van de nieuwe DAF CF 220 FA bakwagen van Hans Wijnmaalen, Account Manager Sales bij Truckland Zuid-Holland. Samen met zijn zoon Colin, die directeur is van Van Kessel Ventilatie, zijn zij eigenaar van beide ondernemingen.

De DAF CF 220 FA bakwagen met de krachtige 6,7 liter PACCAR PX-7 motor en een geautomatiseerde AS Tronic versnellingsbak heeft een dagcabine, verstelbare dakspoiler en mist- en koplampen in de gegalvaniseerde stalen bumper. Het lichte en sterke chassis zorgt voor nog meer laadvermogen en is voorzien van een gesloten laadbak met een D’Hollandia laadklep en een aluminium brandstoftank van 340 liter.

In de comfortabele cabine is het eenvoudig in- en uitstappen en de luxe chauffeursstoel biedt een excellente zithouding. Er zijn ruime opbergvakken, airconditioning en standkachel met uitstekende lucht- en ventilatiestromen, een achterzichtcamera en de DAF Driver Performance Assistant (DPA) die de chauffeur ondersteunt bij het zo zuinig mogelijk rijden. De DAF CF wordt ingezet voor de opdrachtgevers in Nederland en België.

Snel, flexibel en effectief met altijd de beste kwaliteit. Daar staat Van Kessel Ventilatie borg voor. Zij verzorgen met 30 gemotiveerde eigen werknemers alle werkzaamheden op het gebied van luchtbehandeling- en ventilatiesystemen, waardoor Van Kessel Ventilatie met recht kan zeggen: Sterk in elk werk.

De productie van de luchtkanalen en componenten wordt al meer dan 30 jaar uitgevoerd bij Achenbach GmbH in Hürth Duitsland. De productie van spoed- kanaalstukken worden in eigen werkplaats geproduceerd, waardoor zij snel en adequaat kunnen reageren op de wensen van de opdrachtgevers. Tijdens de uitvoering op het werk, controleert de montage-inspecteur wekelijks de projecten op kwaliteit. Service, klantgerichtheid en kwaliteit worden duidelijk onderstreept, door na de oplevering van het project, met een door de Branchevereniging uitgegeven LUKA-kwaliteitscertificaat.

Dé luchttechnische specialist in het aanbrengen van mechanische ventilatiesystemen en gespecialiseerd in de marine en offshore sector is van Kessel Marine & Offshore. Met een team ervaren specialisten installeren en renoveren zij complete ventilatiesystemen, inspecteren deze en verrichten onderhoud aan bestaande systemen van onder andere binnenvaarschepen, riviercruises en offshore olieplatforms.

Van Kessel is zeer tevreden met de samenwerking met dealer Truckland Zuid-Holland: “De dealer is bijna een afspiegeling van ons bedrijf” zegt Colin van Kessel. “Snel, vakkundig en oplossingsgericht, met een goede service en een prima prijs/kwaliteitverhouding”. Het onderhoud wordt door de dealer verzorgd.