Transport Online - Man overleden door brand in Eindhoven

Man overleden door brand in Eindhoven

Man overleden door brand in Eindhoven
28-02-2015 14:11 | Binnenland | auteur De Redactie

EINDHOVEN - Een 29-jarige man uit Eindhoven is zaterdagmorgen in het ziekenhuis overleden aan de gevolgen van een brand in zijn woning aan de Cederstraat, meldt de politie.

Rond 04.45 uur kwam een melding binnen van een brand in een appartement in het complex aan de Cederlaan. De brandweer was kort na de melding ter plaatse en had het vuur snel onder controle. In het appartement werd de 29-jarige man gewond aangetroffen en vervolgens in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. Daar overleed hij later aan de gevolgen van de rook die hij had ingeademd.

Hoewel het vuur tot één appartement beperkt bleef, was er wel sprake van hevige rookontwikkeling. Daardoor moesten enkele andere bewoners van het complex tijdelijk geëvacueerd worden. Zij zijn inmiddels allemaal weer terug in hun woning. Door de politie is ter plaatse technisch onderzoek verricht. Daaruit is gebleken dat er geen sprake is van brandstichting. De politie gaat dan ook uit van een noodlottig ongeval in het keukengedeelte van de woning.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,687
Diesel1,267

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions