Transport Online - Bakker Logistiek BV branchewinnaar bij De Succesfactor

Bakker Logistiek BV branchewinnaar bij De Succesfactor

Bakker Logistiek BV branchewinnaar bij De Succesfactor
26-02-2015 16:13 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

ROTTERDAM - Bakker Logistiek is door de Nominatiecommissie van de Nationale Business Succes Award uitgeroepen tot branchewinnaar in de logistiekbranche. Met een zeer sterke positionering heeft Bakker Logistiek zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een toonaangevende onderneming. 

Afgelopen jaren heeft het bedrijf een sterke groei doorgemaakt, maar ondanks die groei en de ontwikkeling zijn de kwaliteit, service en betrouwbaarheid niet veranderd. Bakker Logistiek biedt door haar jarenlange ervaring haar klanten op maat toegesneden innovatieve en efficiënte oplossingen. De Nominatiecommissie ziet in Bakker Logistiek een stabiele, vooruitstrevende onderneming die naar verwachting in de toekomst nog veel successen kan behalen binnen de markt en is van mening dat zij met recht genomineerd zijn voor de Nationale Business Succes Award.

Opmerkelijk onderscheidend vermogen

Bakker Logistiek BV onderscheidt zich vooral door haar klantgerichte instelling en innovatieve karakter. In vier verschillende typen netwerken maakt men onderscheid: droog, geconditioneerd, koelvers en diepvries. Verder biedt het bedrijf de klanten ook tijdelijke opslag c.q. overslagfaciliteiten, inclusief crossdocking, aan haar klanten. In de Benelux heeft zij hiertoe diverse loodsen (in totaal 300.000 m2) tot haar beschikking, waarin alle soorten goederen kunnen worden opgeslagen. Bakker Logistiek zoekt constant naar verbetering van haar service door haar kwaliteitsgerichte instelling. In haar branche wordt Bakker Logistiek vanwege deze klantgerichte instelling door vele beschouwd als toonaangevend, vooral op het gebied van kwaliteit en service.

Positie in de markt

Bakker Logistiek BV is opgericht in 1976, maar bestaat in feite al meer dan 100 jaar. Het familiebedrijf, waarvan thans de derde generatie Bakker aan het roer staat, telt thans ruim 1.600 medewerkers en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een toonaangevende partij. In Nederland en België zijn er ruim 9 vestigingen en het hoofdkantoor is in Zeewolde. Het bedrijf laat de afgelopen jaren, ondanks de economische recessie, een duidelijke en gestage groei zien, wat mede aantoont dat het zich op een uitstekende manier ontwikkelt. De uitstekende reputatie in de branche en de ontwikkelingen die het bedrijf vanaf de oprichting heeft meegemaakt, vallen op bij de Nominatiecommissie. Bakker Logistiek is haar concurrenten vaak een slag voor, door met haar vooruitstrevende instelling uitstekend te anticiperen op de laatste nieuwe trends en ontwikkelingen in een markt die continue in beweging is.

Over de Nationale Business Succes Award

De Nationale Business Succes Award nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Elk jaar worden Succes Awards toegekend aan genomineerde ondernemingen, die volgens de onafhankelijke vakjury excellente resultaten hebben bereikt en daarmee een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, toegankelijk voor alle kerngezonde ondernemingen.

De missie van de Nationale Business Succes Award is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, als ook het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via een open ondernemersprijs en het platform van de nationale Business Succes Award.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award, (2015) inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in februari en wekelijks te volgen op RTL 7, zondag 12:55 uur tot einde 2015.Rijverboden

LET OP: Extra rijverboden rondom Pinksteren:
> Klik Hier! <

De rijverboden voor deze week: maandag 25 mei t/m zondag 31 mei

Alle Rijverboden
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,623
Diesel1,297

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions