Clicky


Twee van acht Moffetts M4 20.4 afgeleverd bij Kingspan

Twee van acht Moffetts M4 20.4 afgeleverd bij Kingspan
24-02-2015 16:49 | Overig | auteur De Redactie

WINTERSWIJK - Wagenparkbeheerder Erwin ten Pas van Kingspan heeft afgelopen 19 februari de eerste twee van zijn acht nieuwe Volume Combi’s in gebruik genomen.

De twee DAF XF FAN 410 Spacecab wagens zijn voorzien van een volume opbouw en midden-as aanhanger van het Duitse H&W Fahrzeug Technik uit Vreede (Dld.). Achter deze combinatie zijn Moffett meeneemheftrucks gemonteerd van het type M4 20.4 Pro Future.

Deze meeneemheftrucks zijn, mede door de geringe hoogte van de aanhangers, opgehangen door middel van een zogenoemd ‘Hook-on’ systeem van Moffett. Hierdoor worden de Moffet trucks aan het hoogst mogelijke punt van de aanhanger ‘gehaakt’, zodat het één geheel vormt met de aanhanger.

Kingspan heeft voor Moffett gekozen vanwege hun jarenlange ervaring met Kooiaap en later Moffett Kooi. Vooral de veiligheid, de complete uitrusting en ook de voorkeur van de chauffeurs zijn voor Kingspan redenen geweest om weer voor Moffett te kiezen.

De Moffett meeneemheftrucks zullen onderhouden worden bij Diesel Service in Winterswijk, waar tevens de DAF auto’s en H&W aanhangers worden onderhouden.