Transport Online - Achttien nieuwe trailers voor Aertssen Transport nv

Achttien nieuwe trailers voor Aertssen Transport nv

Achttien nieuwe trailers voor Aertssen Transport nv
23-02-2015 10:26 | Trailers | auteur De Redactie

STABROEK(B) - Aertssen Transport nv uit het Belgische Stabroek staat bekend om haar moderne wagenpark en heeft een grote investering gedaan in nieuwe opleggers bij Broshuis.

Het meer dan 50-jarige familiebedrijf heeft veiligheid hoog in het vaandel staan en wil  werken met de meest moderne machines. Om deze reden worden er vijftien semi’s ingeruild en komen er achttien nieuwe Broshuis opleggers voor in de plaats.

De reden om de achttien opleggers bij Broshuis aan te schaffen is vanwege de kwaliteit  van de opleggers en met name de conservering. De opleggers van Aertsen Transport nv  worden veelvuldig ingezet voor diverse rups en wielvoertuigen.

“De conservering van deze trailers moet top zijn!”, vertelt Sam Aertsen (directeur Aertsen Transport) “Dit bepaalt de levensduur van de oplegger en dus de ROI (return on investment).”

De acttien nieuwe opleggers bestaan uit: acht 3-assige semi-diepladers, twee 3 assige semi-diepladers met oprijkleppen, twee 3-assige constructie semi-diepladers, twee 4-assige semi-diepalders met wielkuilen, een 4-assige semi-dieplader met gieksleuf en oprijkleppen en drie 4-assige Triple Wing Carriers.

De eerste opleggers zijn inmiddels in gebruik en de achttiende oplegger wordt in maart afgeleverd.Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 25 mei t/m zondag 31 mei

Alle Rijverboden
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,617
Diesel1,294

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions