Clicky


Gewonden bij steekpartijen

Gewonden bij steekpartijen
22-02-2015 10:24 | Misdaad | auteur De Redactie

TER AAR - Bij een steekpartij in Ter Aar (Zuid-Holland) zijn zaterdagavond twee mensen gewond geraakt. Het incident gebeurde in een bungalow op een camping waar veel Poolse arbeiders wonen.

De politie verrichte enkele aanhoudingen. De precieze rol van de verdachten bij de steekpartij is niet bekend gemaakt. Volgens een woordvoerder van de politie Hollands-Midden lijkt het erop dat de slachtoffers en verdachten van Poolse afkomst zijn.

Ook in Almere vond zaterdagavond een steekpartij plaats. Een jongeman werd gestoken tijdens een vechtpartij. Hij is naar een ziekenhuis in Amsterdam gebracht. Naar de dader wordt nog gezocht, meldt een zegsman van de politie Midden-Nederland. Het incident gebeurde in een woonwijk. Het lijkt er niet op dat er meer mensen bij betrokken waren.

Verder was op de Papaverweg in Amsterdam-Noord zondagochtend een steekpartij. De politie kan nog niets zeggen over de toedracht of eventuele slachtoffers. De traumahelikopter is opgeroepen. Langs de Papaverweg liggen vooral bedrijven. (Novum)