Hiab geeft een impuls aan zijn kranen met groot hefvermogen met de nieuwe HIAB X-HiPro 858

Hiab geeft een impuls aan zijn kranen met groot hefvermogen met de nieuwe HIAB X-HiPro 858
20-02-2015 17:31 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

Hiab, onderdeel van Cargotec, heeft de introductie aangekondigd van een nieuwe kraan met groot hefvermogen: de HIAB X-HiPro 858. De laatste aanwinst in Hiab's nieuwe serie kranen met groot hefvermogen, de 858, biedt klanten een uiterst productieve en betrouwbare oplossing voor laden en lossen van zware lasten.

Met een hefvermogen van 80 tm en een bereik van 34,5 m in het horizontale vlak (38 m op het verticale vlak), biedt de 858 een enorme veelzijdigheid in een reeks van toepassingen.  De 858 is ontworpen met de gebruiker in gedachten en heeft nieuwe vereenvoudigde besturingsinstrumenten, die makkelijk in het gebruik zijn en soepele en nauwkeurige manoeuvreerbaarheid bieden. De HIAB X-HiPro beschikt ook over een display voor afstandsbediening en een extra extern display, gemonteerd op de basis. Hier kan de machinist gegevens van de kraancapaciteit bekijken voor elke hoek van de jib, afhankelijk van de stabiliteit van de truck, een belangrijke factor in de veilige bediening.

Josep Salavedra Ciurana, van Transgruas J. Salavedra in Girona, Spanje, zei het volgende: "De HIAB X-HiPro is duidelijk de krachtigste kraan die we ontwikkeld hebben. Hij brengt prestaties naar een hoger niveau en biedt een enorme flexibiliteit. Zelfs bij volle reikwijdte is het gewricht van de jib in hoge posities zeer indrukwekkend. Het eerste wat opvalt, is hoe precies en soepel de manoeuvreerbaarheid van de jib is."

"Vanuit commercieel oogpunt is de HIAB X-HiPro een goed zakelijk aanbod. Dankzij het veelzijdige bevestigingssysteem kan ik nu dezelfde truck voor 2 of 3 verschillende toepassingen inzetten. Mijn bedrijf hoeft minder te investeren in verschillende trucks en heeft lagere indirecte kosten, zoals onderhoud.  Ook is het belangrijk om een betrouwbare zakenpartner als Hiab te hebben. Ik heb altijd het gevoel dat het personeel van Hiab hard werkt om exact aan mijn wensen te voldoen en de ondersteuning van het lokale team hier in Spanje is uitstekend."

Sergio Peiró, productmanager Hiab laadkranen, serie met groot hefvermogen: "Hiab's strategie is om onze klanten een serie kraanoplossingen met groot hefvermogen te bieden. De nieuwe HIAB X-HiPro 858 en de onlangs gelanceerde HIAB X- HiPro1058 met 90 tm hebben echt de standaard gezet voor de markt en we verheugen ons over de enthousiaste reacties die we van klanten krijgen."NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,786
Diesel1,476

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden