Clicky

 
Transport Online - Vijf vrachtwagens promoten Truckersfestival Hardenberg

Vijf vrachtwagens promoten Truckersfestival Hardenberg

Vijf vrachtwagens promoten Truckersfestival Hardenberg
21-08-2012 10:35 | Overig | auteur de redactie
HARDENBERG - Vijf vrachtwagens van verschillende transportbedrijven gaan deze week de weg op om het Profile Truckersfestival Hardenberg in heel Nederland te promoten. De rijdende billboards werden uitgezwaaid door het organisatiecomité, dat vanaf nu volop in campagne is om op 28 en 29 december zoveel mogelijk truckliefhebbers naar de Evenementenhal in Hardenberg te halen. Meer dan 150 trucks, nostalgie, show, specials en het nieuwste materieel van onder andere Scania, DAF, Volvo en Mercedes.

Het Truckersfestival is een complete dag uit met muziek, entertainment en heel veel collega-chauffeurs.
Zeven grote beurshallen van de Evenementenhal in Hardenberg worden eind december omgetoverd tot een truckers-walhalla. Het Profile Truckersfestival Hardenberg is daarmee het grootste indoor-truckersevenement van Nederland. Het festival is een belangrijk programma-onderdeel van de viering van 650 jaar stad Hardenberg.

Op vrijdag 28 en zaterdag 29 december gaan de deuren om 10.00 uur open. Beide dagen sluiten om 17.00 uur. De entreeprijs is 6,50 euro per persoon. Kinderen tot en met 12 jaar betalen 3,50 euro. Parkeren is gratis. De voorverkoop van kaarten is begonnen.Historisch transport en Showtrucks
In de hal met Historisch Transport zijn zo’n veertig unieke oude trucks te zien. Trotse chauffeurs zorgen ervoor dat ze er tot in de puntjes verzorgd uit zien. Zelfs tot op de laatste minuten wordt het chroom nog gepoetst. Pure passie voor deze fantastische oldtimers. Bijzonder zijn ook de USA Showtrucks, waarvan er zo’n twintig op het Hardenbergse Truckersfestival zullen verschijnen.

Nieuw materieel en exceptioneel transport
Scania, DAF, Volvo Trucks en Mercedes-Benz hebben aangekondigd het nieuwste materieel te showen tijdens het Truckersfestival Hardenberg. En in de hal van het exceptioneel transport staat echt het meest bijzondere en grootste materieel van Nederland.Eigen rijders
Zo trots als een pauw zijn de eigen rijders op hun truck. De vrachtwagen is soms hun thuis. Een unieke manier om in gesprek te komen met chauffeurs, die voor eigen kop in Nederland en het buitenland rondrijden. Alle vijftig hebben net even tijd om twee dagen "stil" te staan in Hardenberg.

Kidsplein, behendigheid en entertainment
Ook familieleden van de chauffeurs komen volop aan hun trekken tijdens het Profile Truckersfestival Hardenberg. Op het kidsplein kunnen de kinderen zich flink uitleven door bijvoorbeeld zelf chauffeur te spelen met radiografisch bestuurbare trucks. De chauffeursvrouwen, maar zeker ook alle andere bezoekers, kunnen genieten van optredens van onder meer Erik Hulzebosch, Johnny Bolk, de Vechttaler Musikexpress en de band BTW. Op het behendigheidsplein kunnen bezoekers een behendigheidsparcours afleggen en informatie vinden over veiligheid en preventie.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,962
Diesel1,582

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen