Transport Online - Uitstel van betaling voor W. van Haarlem Verhuisservice

Uitstel van betaling voor W. van Haarlem Verhuisservice

Uitstel van betaling voor W. van Haarlem Verhuisservice
19-02-2015 14:15 | Transport | auteur Marcel van der Voort

VLEUTEN / DE MEERN - De rechtbank Midden-Nederland heeft afgelopen dinsdag uitstel van betaling verleend aan W. van Haarlem Internationaal Verhuis- en Transportbedrijf, in de volksmond vooral bekend als W. van Haarlem Verhuisservice. De onderneming in zwaar weer is gevestigd in Vleuten-De Meern.

Vanuit zijn kantoor aan de Strijkviertel 15 vertelt directeur B. van Haarlem aan de nieuwsredactie van Transport Online wat er volgens hem aan de hand is. “Ik heb te maken met meer kosten dan inkomsten. Samen met bewindvoerder mr. S. Hardonk wil ik uitzoeken of de problemen zijn op te lossen. Wij hebben inmiddels het eerste contact gehad. En dat is goed verlopen”, laat hij weten.

“Er werken bij ons momenteel zeven mensen. Iedereen werkt door. En zet zijn schouders eronder. Want de medewerkers zijn gemotiveerd en hopen dat alles goed komt”, verduidelijkt de directeur.

Ontslagen

Volgens de Kamer van Koophandel werken er nog zeventien mensen bij hem. Maar dat is inmiddels niet meer het geval. Hij kan nog niet zeggen of hij medewerkers moet of kan ontslaan. “Ik hoop er met de bewindvoerder uit te komen wat er moet gebeuren”, klinkt het als het personeel te sprake is.

Het bedrijf is actief in binnen- en buitenland, maar de focus is vooral gericht op de regio Utrecht,

W. van Haarlem Verhuisservice bestaat sinds 1929 en is met name als verhuizer actief in de omgeving van de Domstad. Het bedrijf verzorgt ook transport en opslag.

Menig inwoner van de provincie Utrecht zal het bedrijf kennen door een verhuizing van de ene woning naar de andere of van bedrijfspand naar bedrijfspand.

Bananasplit

Toch is het mogelijk dat mensen op een andere manier met de onderneming hebben kennis gemaakt. Verhuizers van W. van Haarlem zijn eerder flink in de maling genomen door het televisieprogramma Bananasplit.

De verhuizers haalden fitnessspullen uit een tuinhuis en brachten dit terwijl het buiten 25 graden was naar de verhuiswagen. Ondertussen werden er snel nog meer fitnessspullen in de ruimte neergezet en leek er geen einde aan de klus te komen.

Het personeel moest lachen om de grap. Hopelijk hebben de directie en personeelsleden aan het einde van de uitstel van betaling ook weer reden tot lachen. Omdat het gelukt is om alle problemen op te lossen.

Bewindvoerder

Er is donderdagmiddag contact gezocht met bewindvoerder mr. S. Hardonk. Die was niet in de gelegenheid de gevraagde toelichting te geven.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 6 juli t/m zondag 12 juli

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,683
Diesel1,325

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions