Clicky


Kraker Trailers verstevigt greep op Europese markt met nieuwe fabriek

Kraker Trailers verstevigt greep op Europese markt met nieuwe fabriek
18-02-2015 17:34 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

In de afgelopen decennia heeft Kraker Trailers een ruime klantenkring opgebouwd in heel Europa. Door de bouw van een nieuwe fabriek, waarmee de productiecapaciteit maar liefst wordt verdrievoudigd, kan Kraker Trailers haar klanten nog beter en sneller van dienst zijn.

De verkoop in Europa neemt nog altijd toe en de verwachtingen voor de toekomst zijn hooggespannen. Want door de bouw van de nieuwe fabriek weet Kraker Trailers de productiecapaciteit te verdrievoudigen. Slimme productiemethoden zorgen voor snelle levering van trailers met de bekende kwaliteit.

De nieuwe fabriek, die naar verwachting in de tweede helft van 2015 in gebruik wordt genomen, is dan de meest moderne en technisch hoogstaande schuifvloertrailerfabriek.

Terwijl de nieuwe fabriek wordt gebouwd, gaat de productie in de huidige setting uiteraard volop verder en worden er in heel Europa dagelijks trailers geleverd. Een greep uit de recente leveringen: een aantal CF-200’s zijn geleverd aan de Duitse transportondernemingen HR-Trading en Deesen. Reuss koos voor een trailer met hydraulisch dak. Het filterdoek is in de dakconstructie van de Reuss-trailer verwerkt. Zo kan de volledige bovenkant worden vrijgemaakt waardoor de trailer voor diverse producten kan worden ingezet.

In Polen neemt de afzet hand over hand toe en ook dichterbij huis, in Engeland, zijn de nodige successen te noteren. Voor vervoer van losgestorte producten heeft J. J. Tacey drie nieuwe CF-200 aangekocht ter vervanging van andere schuifvloertrailers. Ook D.R. &  F.A. Ford, die vorig jaar al een aantal trailers bestelde, breidt de vloot verder uit met weer twee CF-200’s in de UK-uitvoering.

In Nederland is een bijzonder voertuig geleverd aan de firma Monsma. Dit betreft een voertuig met een bagging-unit en speciaal geconstrueerde achterdeuren.