Clicky


 


BLOM opleidingen ontvangt NEN-ISO 9001 certificaat van Certiked

BLOM opleidingen ontvangt NEN-ISO 9001 certificaat van Certiked
18-02-2015 10:27 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

HENGELO - BLOM opleidingen, opleider voor intern transport, heeft het NEN-ISO 9001 certificaat ontvangen van Certiked. Met de NEN-ISO 9001 certificering, conform het Certiked-model ten behoeve van dienstverleners, voldoet BLOM opleidingen aan alle eisen voor kwaliteitsmanagement. BLOM opleidingen werd beoordeeld op beleid, organisatie, primaire processen, resultaten, mensen en hulpmiddelen. Bij de toetsing van de kwaliteit gaven onder andere cursisten hun mening over de uitvoering van de opleidingen van BLOM. Zij beoordeelden dit gemiddeld met een 8,4.

Bij BLOM opleidingen zijn ze trots op het certificaat, maar ook op de beoordeling van hun cursisten. Bart Grijpma, kwaliteitsmanager bij BLOM opleidingen “Als we zeggen dat we kwaliteit leveren, mag dat cijfer ook niet onder een 8 uitkomen. Het komende jaar gaan we dan ook ons best om dit cijfer te verheffen.”

Vernieuwing Cedeo: 100% score op maatwerk

Een paar maanden terug ontving BLOM opleidingen ook een vernieuwde CEDEO-erkenning. Het Cedeo voert klanttevredenheidsonderzoek uit om inzicht te krijgen in de kwaliteit van de bedrijfsopleidingen. BLOM opleidingen scoorde hierbij 100% tevredenheid voor maatwerkopleidingen. Voor open opleidingen scoorde BLOM 96% tevredenheid. Bij beide disciplines zijn de klanten tevreden tot zeer tevreden over onder andere de uitvoering, de betrokken en enthousiaste instructeurs, het lesmateriaal en de organisatie van de opleidingen. Het was uniek dat een opleiding in Nederland zulke hoge score behaalde.

Kwaliteit verheffen

Het behalen van de NEN-ISO 9001 certificering en CEDEO erkenning sluit aan bij de missie van BLOM opleidingen: verbeteren en verheffen. Maarten Dullaert, Marketing & Sales manager bij BLOM opleidingen: “Als bedrijf denk je dat je het goed doet als het gaat om klanttevredenheid omdat je immers al jaren een vaste waarde bent in de markt. Toch wil je dat graag bevestigd zien. Toen we hoorden dat we 100% tevredenheid hadden gescoord, waren we dan ook ontzettend trots. Dat is waar we het voor doen.”

BLOM opleidingen is specialist in het trainen van bestuurders en gebruikers van een heftruck, reachtruck, hoogwerker of bovenloopkraan. BLOM opleidingen gelooft in de kracht van het trainen op de eigen locaties, waarmee zij hun relaties ontzorgen en de cursisten de best mogelijke omstandigheden bieden voor het veilig en efficiënt leren werken met het betreffende materieel.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,244
Diesel2,086

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats