Clicky


Bleckmann kiest voor de Field Mobility Suite van Sigmax

Bleckmann kiest voor de Field Mobility Suite van Sigmax
18-02-2015 09:41 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

Bleckmann, voorheen TNT Fashion, is een Europees toonaangevend logistiek dienstverlener in de lifestyle- en modebranche en gaat haar mobiele software vervangen door de Field Mobility Suite van Sigmax.

De honderd chauffeurs van Bleckmann regelen en beheren het transport en herbevoorrading van kleding tussen verschillende verkooppunten in Europa. Binnenkort gaan de chauffeurs op pad met een mobiel device met daarop de Field Mobility Suite van Sigmax. Met de mobiele software houden zij makkelijk bij waar en welke levering plaats vindt en laten ze de klant tekenen voor ontvangst waarna ze snel door kunnen werken aan een volgende opdracht.

De huidige softwareoplossing van Bleckmann voldeed niet meer aan de wensen en eisen en was voor Bleckmann reden om uit te kijken naar een nieuwe oplossing ter ondersteuning van hun pick-up & delivery processen.

“Wij hebben gekozen voor Sigmax vanwege haar ruime kennis van mobiele applicaties. De Field Mobility Suite is een standaard oplossing die –doormiddel van configuratie- is aan te passen op ons werkproces. Verder integreert de mobiele software met ons Transport Management Systeem waardoor onze medewerkers op kantoor direct kunnen zien welke order onze chauffeurs hebben uitgevoerd en afgerond. Ook nieuwe orders kunnen wij via het device doorsturen naar chauffeurs die snel door kunnen werken aan de volgende opdracht. Op termijn kunnen we er voor kiezen om de Field Mobility Suite te gebruiken op Android devices omdat het zowel Windows als Android platformen ondersteunt”, aldus, Gerard Wolbers, applicatiemanager Bleckmann.

Naar verwachting zal Bleckmann in medio 2015 de oplossing in gebruik nemen.