Clicky


Kuehne + Nagel opnieuw gecertificeerd als Top Employer

Kuehne + Nagel opnieuw gecertificeerd als Top Employer
17-02-2015 09:50 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

ROTTERDAM - Kuehne + Nagel Nederland meldt met trots, dat het wederom officieel door het Top Employers Institute is gecertificeerd vanwege zijn uitmuntende arbeidsvoorwaarden.

Het jaarlijkse internationale onderzoek van het Top Employers Institute erkent toonaangevende werkgevers wereldwijd: bedrijven die uitstekende arbeidsvoorwaarden bieden, ondersteuning geven voor de ontwikkeling van talent op alle niveaus binnen het bedrijf en ernaar streven om de arbeidsomstandigheden constant te verbeteren.

Het Instituut heeft 12 februari 2015 de resultaten bekendgemaakt van zijn jaarlijkse onderzoek naar de arbeidsomstandigheden van belangrijke werkgevers in Nederland. Kuehne + Nagel Nederland kan met genoegen melden, dat het als één van de selecte organisaties, voor het derde opeenvolgende jaar, de certificering Top Employer Nederland heeft ontvangen – een officiële erkenning van haar uitstekende personeelsbeleid.

Het Top Employer proces omvat een streng onderzoek. De certificering wordt alleen toegekend als het onderzochte bedrijf aan een strenge standaard voldoet. Om het proces verder te valideren, worden alle verstrekte antwoorden aan een onafhankelijke audit onderworpen. Dit betekent dat de uitstekende arbeidsomstandigheden binnen Kuehne + Nagel Nederland zorgvuldig zijn nagetrokken.

Harm Otten, HR director voor Kuehne + Nagel Nederland: "We zijn er trotst op wederom te zijn uitgeroepen tot Top Employer en te mogen horen bij de exclusieve groep van gecertificeerde ondernemingen. Medewerkers zijn het belangrijkste goed voor een succesvolle onderneming en we werken continu aan het verbeteren van onze arbeidsomstandigheden om een zo’n prettig mogelijk werkklimaat te creëren. Het certificaat is de onafhankelijke bevestiging, dat onze arbeidsvoorwaarden ook in de benchmark van andere grote ondernemingen goed naar voren komen.