Transport Online - E. van Wijk Logistics breidt uit in farma-distributie

E. van Wijk Logistics breidt uit in farma-distributie

E. van Wijk Logistics breidt uit in farma-distributie
12-02-2015 11:34 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

GIESSEN - Het wagenpark van E. van Wijk Logistics is recent uitgebreid met drie nieuwe trekker-oplegger combinaties. De logistiek dienstverlener uit Giessen zet in op meer capaciteit ten behoeve van het vervoer van farmaceutische goederen. Aanleiding voor deze uitbreiding is het recent afgesloten contract met een van de opdrachtgevers waarvoor E. van Wijk de distributie naar ziekenhuizen verzorgd.

Naast internationaal transport biedt het bedrijf ook temperatuur gecontroleerde opslag aan en distributie naar apothekers en patiënten.  Op 2 februari heeft de Inspectie voor de Gezondheidszorg het officiële GDP-certificaat uitgereikt aan E. van Wijk.

De E. van Wijk Group heeft in totaal 15 vestigingen in Nederland, Roemenië, Moldavië en Oekraïne. Met een vloot van meer dan 300 eigen vrachtwagens verzorgt het bedrijf vervoer vanuit West-Europa naar Oost-Europa en de CIS landen (vv). Het logistieke pakket bevat ook warehousing, crossdocking, groupage vervoer, (inter) nationale distributie en douaneservices. Verder is de E. van Wijk Group ook actief in de automotive sector en worden in Roemenië, Moldavië en Oekraïne merken als DAF Trucks, Tatra en Isuzu vertegenwoordigd.

Bij de E. van Wijk Group zijn 1.100 enthousiaste medewerkers in dienst die gezamenlijk een omzet genereren van 150 miljoen euro.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,665
Diesel1,307

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions