Clicky

 
Transport Online - Belgische politie schiet banden van vrachtwagen lek

Belgische politie schiet banden van vrachtwagen lek

Belgische politie schiet banden van vrachtwagen lek
16-08-2012 13:51 | België | auteur de redactie

In België speelde zich gisteren een waar 'Wild West' verhaal af. Op de Belgische E19 reed een Oekraïnse vrachtwagenchauffeur slingerend over de weg. Oplettende automobilisten waarschuwden de politie.

Nog voor de Antwerpse Ring probeerde de politie de man aan de kant te zetten maar de man reed gewoon verder. De politie zag dat de man met één hand stuurde en in de andere hand een fles 'water' had.

De Oekraïense trucker slingerde vervolgens met hoge snelheid richting de Kennedytunnel. De politie hield zijn hart vast toen het gevaarte al slingerend de Kennedytunnel inreed. Halverwege de tunnel raakte de vrachtwagen een betonnen stootrand maar reed gewoon verder.Toen de vrachtwagen de tunnel uit was besloot de politie dat het tijd werd voor wat meer drastische maatregelen. De politie besloot alle banden van de vrachtwagen lek te schieten. De vrachtwagenchauffeur kon niets anders doen dan zijn vrachtwagen op de vluchtstrook tussen Kruibeke en Haasdonk zetten.

Toen de man uitstapte stelde hij zich direct aggressief op naar de politieagenten. De man werd gearresteerd.

Een agent stelde vast dat de fles 'water' die de man vasthield pure wodka was. De man bleek stomdronken en wordt roekeloos rijgedrag en poging tot doodslag ten laste gelegd.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,962
Diesel1,582

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen