Transport Online - Nieuwe aanwinst Van der Vlist loopt als een trein

 


Nieuwe aanwinst Van der Vlist loopt als een trein

Nieuwe aanwinst Van der Vlist loopt als een trein
10-02-2015 17:09 | Trailers | auteur De Redactie

GROOT-AMMERS - Afgelopen week heeft Van der Vlist uit Groot-Ammers haar eerste nieuwe 5-assige SL semi-dieplader in gebruik genomen.

Na het succes van de al rijdende 10-asser op SL is er bij Van der Vlist de vraag gegroeid naar meerdere transportoplossingen met de voordelen van de SL trailers. Van der Vlist had een specifiek transport probleem en hebben deze bij Broshuis neergelegd. In samenwerking met Van der Vlist is dit probleem besproken en is een transportoplossing ontwikkeld.

Uit deze vraag zijn de nieuwe 5-assige dubbel uitschuifbare SL trailers voortgekomen welke geschikt zijn voor het vervoeren van tramstellen. De trailers zijn uitgevoerd met spoorrails in de vloer voor drie verschillende spoormaten. Ook zijn de oprijkleppen voorzien van spoorrails. Naast het vervoeren van tramstellen is er ook uitvoerig gekeken naar de multifunctionaliteit van de trailers. Daarom is de trailer zo gebouwd dat er onder andere ook zware rupskranen en torens van windmolens mee vervoerd kunnen worden.

De combinatie van de speciale asafstanden in combinatie met de multifunctionele inzetbaarheid en de onafhankelijke wielophanging maakt deze trailers een Europese alleskunner.  Een mooi resultaat van een intensieve samenwerking van beide innovatieve familiebedrijven!

Met deze twee stuks nieuwe 5-assers is dit inmiddels al de 6e SL trailer in het moderne wagenpark van Van der Vlist.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,584
Diesel1,339

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden