Clicky


Vier nieuwe Scania's voor Lock Transport

Vier nieuwe Scania's voor Lock Transport
10-02-2015 09:58 | SCANIA | auteur De Redactie

HARDINXVELD-GIESSENDAM - Begin van dit jaar heeft Lock Transport b.v., gevestigd in Hardinxveld-Giessendam, haar vrachtwagenpark uitgebreid met vier nieuwe Scania’s. De nieuwe wagens zullen worden ingezet voor de diverse klanten in binnen- en buitenland maar met name voor de bagger en  offshore industrie. De keuze is gevallen op: een “4 x 2 Scania 410 High Line” twee keer een “6 x 2 Scania 410 High Line” en een “8 x 2 Scania 410 High Line bakwagen met Palfinger 65 t/m kraan + JIB waardoor deze een maximale hijshoogte heeft van 32 meter”

Directeur P. Lock Azn licht de keuze voor Scania toe: "Scania levert al jaren technisch hoogstaande wagens en tevens zijn zij de eerste fabrikant die beschikt over tweede generatie euro 6 motoren, hetgeen de kans op kinderziektes aanzienlijk verminderd. Hiernaast komen de Scania’s zeer gunstig uit de tests met betrekking tot het brandstofverbruik. Dit is iets wat wij de komende maanden ook aan de hand van het Shell Fuel Save systeem zullen monitoren. Overigens beschikken alle wagens van Lock/ Romijn Transport over dit systeem en werken onze chauffeurs hier al langer mee."

De aanschaf van deze Scania’s draagt verder bij aan de visie van Lock Transport om met materiaal te werken dat zo schoon en efficiënt mogelijk is. "Niet alleen wijzelf maar ook onze klanten zoals Boskalis hechten grote waarde aan de reductie van uitstoot van schadelijke stoffen en Co2, de zogeheten Carbon Footprint."

"Ook in de toekomst blijft het voldoen aan deze eisen, een van onze grootste prioriteiten. Hiernaast wil Lock Transport zich de komende jaren verder toeleggen op het versterken van de relaties met bestaande klanten maar ook verdere uitbreiding in het transport van bagger en offshore materiaal, alsmede het transport van speciale en/of kostbaardere ladingen binnen maar ook zeker buiten Europa."