Clicky


Twee nieuwe Nooteboom Pendel-X diepladers voor Martens Transport Oosterhout

Twee nieuwe Nooteboom Pendel-X diepladers voor Martens Transport Oosterhout
09-02-2015 16:27 | Trailers | auteur De Redactie

OOSTERHOUT - Voor het vervoer van met name grondverzetmachines heeft Martens Transport Oosterhout haar wagenpark uitgebreid met twee nieuwe Nooteboom Pendel-X diepladers. Inmiddels is de nieuwe EURO-83-04P 4-assige PXE dieplader met lage vloerliggers in gebruik genomen.

Een tweede Pendel-X dieplader is momenteel in aanbouw en zal binnenkort aan Martens worden uitgeleverd. Dit betreft een 3-assige EURO-66-03P dieplader met super lage liggervloer. Voor deze 3-asssige Pendel-X dieplader heeft Martens ook geïnvesteerd in een nieuwe Volvo FH500 8x4 zwaartransporttrekker, waarbij ook 10 ton aslast op de voorassen wordt verkregen. Dit resulteert in een extra 2 ton laadvermogen.

Deze nieuwe PXE diepladers van Martens Transport zijn helemaal geoptimaliseerd voor de nieuwe ontheffingsregels zoals die in Nederland gaan gelden. 

Martens Transport Oosterhout heeft een grote voorkeur voor de Nooteboom Pendel-X dieplader. Rene Martens: “Wij hebben al diverse Pendel-X diepladers van Nooteboom in ons wagenpark en hebben hier uitstekende ervaringen mee. Onze chauffeurs zijn zeer gecharmeerd van de geweldige besturing en de enorme hoogteslag van de hydraulische vering. Dit komt vooral van pas in de soms lastige omstandigheden waarin wij moeten laden en lossen. Daarbij komt dat wij door deze besturing een zeer geringe slijtage van onze banden hebben en hiermee behoorlijke besparingen realiseren.”

Martens Transport Oosterhout BV, gespecialiseerd in het exceptioneel transport, is een bedrijf dat zich continue bezig houdt met het verbeteren van de logistieke keten bij haar klanten. Naast het transport richt het bedrijf zich steeds meer op de activiteiten die aan dit transport gerelateerd zijn. Enkele  voorbeelden hiervan zijn: Opslag en Overslag activiteiten, Assemblage, Ontheffing verlening, Transportbegeleiding, Cleaning van Machines, Demontage voor Verscheping en Projectbegeleiding.

Enkele faciliteiten die zij bieden zijn een laad – loskade in Oosterhout, een eigen wasplaats, technische dienst, en een spooremplacement. Door de investering van een dieplader met de mogelijkheden om, over-hoogte en over-breedte containers te vervoeren, richt Martens haar pijlen ook op, Exceptioneel Transport, binnen het containertransport. Bovendien beschikt het bedrijf ook over trailers met twist locks,  omdat steeds meer opdrachtgevers lading aanbieden die als container vervoerd moeten worden. Je moet dan denken aan reclame, opslagcontainers en pontons.

Door vakmanschap van de mensen bij Martens Transport Oosterhout BV kunnen zij kwaliteit van hun diensten garanderen. Investeren in het beste materieel gecombineerd met dit vakmanschap geeft klanten zekerheid en vertrouwen. Duurzaamheid en maatschappelijk, verantwoord ondernemen, zijn zaken waar zij continue in willen verbeteren door steeds te kijken of er mogelijkheden zijn voor intermodaal vervoer.

Vanuit het kantoor bij Ritchie Bros. Auctioneers te Moerdijk word de gehele bedrijfsvoering van Martens Transport ondersteund. Sinds Januari 2015 is er een nauw samenwerkingsverband tussen Ritchie Bros. Auctioneers te Moerdijk en Martens Transport Oosterhout BV.