Neele-Vat Logistics investeert verder in intermodaal vervoer

Neele-Vat Logistics investeert verder in intermodaal vervoer
09-02-2015 10:22 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

ROTTERDAM - Neele-Vat Logistics heeft voor haar groupage, deellading- en FTL diensten vanaf de Benelux naar Italië besloten om verder te investeren in intermodaal equipement. Naast de bestaande dagelijkse wegtransportdiensten en een vloot van 220 - 7.20m wissellaadbakken is besloten te investeren in 25 nieuwe intermodale XL trailers. De wissellaadbakken worden met name ingezet voor zware lading naar Italië terwijl de nieuwe trailers zullen worden ingezet om bestaande ladingstromen te converteren van weg naar spoor.

Naast de investering voor de Italiaanse markt zijn 20  – 13.60m wissellaadbakken aangeschaft die dedicated zullen worden ingezet op de spoorverbinding Rotterdam - München v.v.  Onlangs is bekend geworden dat de frequentie van de spoordienst wordt aangepast naar zes keer per week wat uitstekend past bij de intermodale plannen van Neele-Vat Logistics.

“Op deze manier spelen we verder in op de toenemende behoefte aan duurzaamheid”, aldus Peter Vinke, directeur transport. “Het voordeel voor onze relaties is dat er naast een behoorlijke Co2 reductie beduidend meer gewicht kan worden geladen. Verder zijn we in staat om doorlooptijden aan te bieden die nagenoeg gelijk zijn aan het wegtransport."Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Truckoccasions

Rijverboden