Clicky


Mandersloot breidt diepvries groupage netwerk uit

Mandersloot breidt diepvries groupage netwerk uit
06-02-2015 17:24 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

SCHERPENZEEL - In antwoord op de groeiende vraag van klanten heeft Mandersloot Expeditiebedrijf haar diepvries groupage netwerk uitgebreid. Al lange tijd actief in diepvriesleveringen op de Poolse markt, biedt Mandersloot nu ook transport voor stukgoed diepvries aan van en naar Tsjechie, Slowakije, Hongarije, Roemenie en Bulgarije.

Dit wordt mogelijk gemaakt door de aanschaf van koeltrailers met dubbele verdamper, nu 24 in totaal, die ervoor zorgen dat er binnen een lading twee verschillende temperaturen gehanteerd kunnen worden. Diepvries- en koelwaren kunnen zo in één transport vervoerd worden. Dit vergroot de combinatiemogelijkheden, en daarmee de flexibiliteit die de klant geboden kan worden. De vertrekdag die aangehouden wordt voor diepvries groupage is in principe vrijdag, maar voor overige opties kan er altijd contact opgenomen worden met het bedrijf.

De verwachting is dat deze uitbreiding de positie van Mandersloot als specialist in geconditioneerde transporten binnen Oost-Europa nog verder zal versterken. Met een vloot van meer dan 110 trucks en 120 trailers heeft Mandersloot volop mogelijkheden om de klant van dienst te zijn.

Naast geconditioneerde transporten legt Mandersloot zich steeds meer toe op het vervoer van High Value goederen. Mandersloot is in het bezit van de TAPA certificering, en het merendeel van de trailers beschikt over goedgekeurde sloten en GPS volgsystemen, zodat waardevolle lading altijd traceerbaar is.