Transport Online - 15.000 liter bier onderweg in Hartog-Est carrosserieën

 


15.000 liter bier onderweg in Hartog-Est carrosserieën

15.000 liter bier onderweg in Hartog-Est carrosserieën
06-02-2015 09:56 | Trailers | auteur De Redactie

WAARDENBURG - Met ingang van 2015 is Beer Trucks gestart met een tweetal activiteiten waarbij het vervoer van tankbier centraal staat. Beer Trucks heeft zich gespecialiseerd in het onafhankelijk van de brouwerij vervoeren van tankbier op een geheel nieuwe wijze. De vrachtwagen voldoet aan de nieuwste hoge eisen met betrekking tot het technische gedeelte alsmede het hygiënische oogpunt. 

Beer Trucks kan 15.000 liter tankbier in verschillende soorten in één keer laden. Dit gebeurt in 15 aparte RVS tanks die alle voorzien zijn van een inliner systeem, wat de hygiëne optimaal waarborgt. De tankbierwagen is tevens voorzien van een afleverunit van geheel roestvrij staal, die uitgerust is met een geijkte bierpomp met flowmeter en afdrukmogelijkheid. 

Carrosseriefabriek Hartog-Est uit Waardenburg bouwde, in samenwerking met de gespecialiseerde bedrijven Tapkoel en Dubak, voor Beer Trucks een voertuigcombinatie bestaande uit een Mercedes Actros 2040 met gegalvaniseerd wisselframe met voorop een gesloten kast (ten behoeve van de afleverunit), een 3-assig gegalvaniseerd Draco aanhangwagenchassis, met daarbij in totaal drie geïsoleerde wisselcarrosserieën, elk voorzien van vijf stuks biertanks van elk 1000 liter.

De wisselcarrosserieën zijn gebouwd op een volledig RVS bodemframe met afzetpoten en rondom voorzien van RVS omlijstingsprofielen. De opvallende reclame op het voertuig completeert deze bijzondere combinatie.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,584
Diesel1,339

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden