Transport Online - Drie zuinige Scania's voor Houtman Transport BV

Drie zuinige Scania's voor Houtman Transport BV

Drie zuinige Scania's voor Houtman Transport BV
03-02-2015 09:54 | SCANIA | auteur De Redactie

HEERDE - Bij Houtman Transport B.V. is transport een noodzakelijk goed, maar dan wel zo duurzaam mogelijk. Al sinds 2011 is het bedrijf uit Heerde in het bezit van het Lean & Green certificaat. Afgelopen weekend zijn er drie zuinige Scania G 360 trekkers in gebruik genomen, compleet met Reparatie- en Onderhoudscontract, Scania Driver Training en daarbij ook coaching van de chauffeurs met behulp van Fleet Management. Alles is gericht op een zo lage mogelijke CO2-uitstoot en een zo laag mogelijk brandstofverbruik.

De combinatie van Driver Training en coaching zorgt er voor dat een verlaging van het brandstofverbruik ook van blijvende aard is. Uit de praktijk blijkt dat een chauffeur na verloop van tijd vaak deels terugvalt in de oude rijstijl. Scania Fleet Management geeft een schat aan informatie over de rijstijl en de coach kan met deze data bijsturen op diverse factoren die het brandstofverbruik beïnvloeden. Daarnaast biedt het ook voordelen als mindere slijtage van specifieke onderdelen. De Scania vestiging in Zwolle heeft de drie trekkers afgeleverd en zal ook het reparatie en onderhoud verzorgen.

Houtman Transport is uw betrouwbare partner in logistiek.
Klanten kiezen voor de kwaliteit, expertise en zeer hoge leveringsbetrouwbaarheid. Dit kan gegerandeerd worden door te werken met eigen materieel en eigen kundige, betrokken chauffeurs. Al het stukgoedvervoer geschiedt in eigen beheer. Dit verkleint het risico van vermissing en schade aan goederen. Voor collizendingen is Houtman aangesloten bij de Nedpak organisatie. Voor lading die extra zorg nodig heeft, zoals medicijnen, kleding, zeer kwetsbare goederen, verf en lakken (ADR-gecertificeerd) beschikt Houtman over laadbakken die verwarmd kunnen worden, zodat de goederen ook in de winterperiode vorstvrij vervoerd kunnen worden.

Foto's

 • Aydogan Transport
  Aydogan Transport
 • Aydogan Transport
  Aydogan Transport
 • Egbert Maas
  Egbert Maas
 • Egbert Maas
  Egbert Maas

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,917
Diesel1,563

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen