Transport Online - Detailresult Groep neemt Vroegop-Windig Bleiswijk over

Detailresult Groep neemt Vroegop-Windig Bleiswijk over

Detailresult Groep neemt Vroegop-Windig Bleiswijk over
07-08-2012 10:54 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur de redactie
Alle activiteiten die Vroegop-Windig vanuit haar Distributiecentrum Bleiswijk voor aardappelen, groenten en fruit (AGF) uitvoert, worden op 8 september aanstaande overgenomen door Detailresult Groep.

Vroegop-Windig is al meer dan dertig jaar AGF leverancier van de Dirk van den Broek, Bas van der Heijden en Digros supermarkten. Detailresult Groep is in 2008 ontstaan uit een fusie van deze Samenwerkende Dirk van den Broek Bedrijven en DekaMarkt. Detailresult Groep is lid van de Coöperatieve Inkoopvereniging Superunie.

De overname van Vroegop-Windig Bleiswijk is ingegeven door de wens van Detailresult Groep om voor AGF en de overige versgroepen de regie te voeren. Met de overname wordt een optimale bediening van de consument geborgd. Op grond van de op 3 augustus getekende overeenkomst blijft Vroegop-Windig de komende vijf jaren, naast Superunie, de productgroep AGF leveren.

De medewerkers van het distributiecentrum komen als gevolg van de overname in dienst van Detailresult Groep. Het management zal de komende jaren door Vroegop-Windig worden gevoerd, onder verantwoordelijkheid van Detailresult Groep. De betrokkenheid van Vroegop-Windig zal in de komende vijf jaren geleidelijk worden afgebouwd.

Detailresult Groep zal de komende maanden een compleet distributiecentrum voor verswaren inrichten, grenzend aan het voormalige Vroegop-Windig DC in Bleiswijk. Dit ten behoeve van een totale versdistributie aan alle Dirk van den Broek, Bas van der Heijden en Digros supermarkten. Na de uitbreiding zal DRG Bleiswijk op deze locatie werkgelegenheid bieden aan ongeveer 300 personen.NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,659
Diesel1,280

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions