Clicky

 
Transport Online - Müller Fresh Food Logistics neemt diepvriesactiviteiten in Roelofarendsveen over van Post-Kogeko

Müller Fresh Food Logistics neemt diepvriesactiviteiten in Roelofarendsveen over van Post-Kogeko

Müller Fresh Food Logistics neemt diepvriesactiviteiten in Roelofarendsveen over van Post-Kogeko
30-01-2015 13:21 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

HOLTEN - Müller Fresh Food Logistics uit Holten neemt per 1 maart a.s. de diepvriesactiviteiten in Roelofarendsveen over van Post-Kogeko. Bij deze overname van activiteiten zullen ook alle betrokken personeelsleden en het materieel worden overgenomen.

Met deze nieuwe stap geeft MFFL invulling aan haar strategische wens om naast een koeldistributienetwerk ook een diepvriesdistributienetwerk in de Benelux aan te kunnen bieden. Tevens vergroot MFFL met deze stap haar bestaande diepvriesopslagcapaciteit met ruim 6.800 palletplaatsen. Daarnaast wordt met deze overname ook een belangrijke stap gezet in  de multi-site strategie van MFFL . Met deze overname heeft zij naast haar hoofdvestiging in Holten en haar vestiging in het Tsjechische Cheb nu ook een vestiging in de strategische belangrijke Randstad. MFFL zal haar nieuwe vestiging in Roelofarendsveen wellicht in de toekomst benutten als hub voor bestaande transport- en overslagactiviteiten.

Een belangrijke stap

Het Holtense familiebedrijf zet een belangrijke stap naar de toekomst om klanten en leveranciers in de levensmiddelenindustrie nog sneller en marktgerichter te kunnen beleveren met een brede dienstverlening in zowel koel- als vriesopslag en distributie. Daarnaast biedt deze nieuwe vestiging de mogelijkheid om binnen de Randstad fijnmazig te distribueren voor bijvoorbeeld vries/vers-, foodservice- en fijnmazige consumentendistributie.

Algemeen directeur Jan Peter Müller van Müller Fresh Food Logistics: “Via deze overname zetten wij een belangrijke stap in onze multi-site strategie, waarbij we onze klanten via diverse locaties in de Benelux willen ontzorgen op zowel koel- als diepvrieslogistiek. Post-Kogeko is een zeer gerenommeerde partij in diepvrieslogistiek van food en we zijn blij en trots dat we deze stap kunnen maken. Food zit in het DNA van ons bedrijf en deze overname zal dan ook absoluut leiden tot een win-win situatie voor alle betrokkenen."

Terug naar de basis

Algemeen directeur Richard van den Berg van Post-Kogeko: “Post-Kogeko heeft in 2013 een strategisch programma ingezet waarbij wij terug gaan naar de basis. Hierbij hebben wij de focus op activiteiten waarin wij ons onderscheiden en activiteiten die complementair zijn aan onze hoofdactiviteiten. Dit zijn transport  van geconditioneerde levensmiddelen binnen de Benelux en het Verenigd Koninkrijk en de winkeldistributie in de Benelux. Met de overdracht van ons warehouse en bijbehorende activiteiten in Roelofarendsveen zetten wij een belangrijke stap in de realisatie van onze strategie."

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,942
Diesel1,571

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions