Clicky


Kraanwagen in de vangrail op A58

Kraanwagen in de vangrail op A58 [+foto]
30-01-2015 11:19 | Ongevallen | auteur De Redactie

RILLAND - Een kraanwagen is vrijdag tijdens de ochtendspits op de A58 tegen de vangrail komen te staan. Vanuit Bergen op Zoom naar Vlissingen is de rijbaan tot 14.00 uur volledig afgesloten tussen het knooppunt Markiezaat en Rilland (Kreekrakbruggen). Vanaf Bergen op Zoom staat er bijna 10 kilometer file. Weggebruikers moeten rekening houden met veel vertraging.

Hoe het incident kon gebeuren is onduidelijk. Ook is niet bekend of er nog andere voertuigen bij het incident betrokken zijn. De politie zal daar mogelijk nog een onderzoek naar instellen.

Weggebruikers vanuit Bergen op Zoom met bestemming Terneuzen kunnen het beste omrijden in de richting van Antwerpen. Vanaf Hoogerheide kies je voor de A4 richting Antwerpen. Je komt dan op de Belgische A12. Volg na Antwerpen-Haven de Ring 2. Bij Beveren kun je dan de A11 richting Zelzate op om uiteindelijk bij Wachtebeke parallel naar de N62 richting Zeeland te rijden. Verkeer richting Goes en Middelburg volg de borden U10.

In verband met filevorming wordt het verkeer vanuit Vlissingen ook omgeleid. Wil je richting Rotterdam, volg dan bij het knooppunt De Poel de borden Zierikzee over de N256, de N59 en de A29. Wil je naar Bergen op Zoom, dan kun je volstaan met het volgen van de vaste omleidingsborden U10, meldt de Verkeersinformatiedienst.