Clicky


Wagenpark Rabelink uitgebreid met ruim vijftig nieuwe eenheden

Wagenpark Rabelink uitgebreid met ruim vijftig nieuwe eenheden
29-01-2015 15:49 | Overig | auteur De Redactie

WEHL - Het wagenpark van Rabelink Logistics is in de eerste maand van 2015 fors uitgebreid: er zijn acht trekkers (DAF en Volvo) aan de collectie toegevoegd, er werden vijftien opleggers aangeschaft en ook kwamen er dertig meeneemheftrucks bij. Door een uitbreiding van de werkzaamheden was het noodzakelijk om in nieuw materieel te investeren.

Op 9 januari arriveerden drie wagens van DAF (XF, 4x2, 460 pk, 2 rijstanden) op het A18 Bedrijvenpark in Wehl, waar het nieuwe hoofdkantoor van Rabelink gevestigd is. Een week later werden de vijf bestelde Volvo’s (FH, 4x2, 420 pk, 2 rijstanden) geleverd. Alle acht trekkers zijn ten behoeve van het internationale verkeer.

Ondertussen kwamen de vijftien maxitrailers van Hertoghs (zes stuks) en Schmitz Cargobull (negen). Alle opleggers kunnen worden gebruikt in een LZV-combinatie en kunnen worden voorzien van een tweede of derde laadvloer (triple stock).

Deze worden voornamelijk ingezet bij het vervoer van lengtegoederen, die direct op de bouwplaats worden gelost. Om die reden is het wagenpark tot slot ook aangevuld met dertig meeneemheftrucks van Palfinger (F3 203 PX, 2-wegmachines).

Foto's

  • J.Roeland
    RABELINK