Nieuw DB Schenker logistics centre Schiphol

Nieuw DB Schenker logistics centre Schiphol
01-07-2008 19:03 | Wegvervoer | auteur de redactie
AMSTERDAM - Logistiek dienstverlener DB Schenker heeft zich gevestigd in een nieuw modern pand op het Anthony Fokkerpark te Schiphol. “Vanuit dit splinternieuwe logistics centre nabij Schiphol kunnen wij onze klanten alle gewenste dienstverlening op het gebied van luchtvrachtafhandeling aanbieden,” aldus Ebi van Snek, Senior Vice President Air & Ocean bij Schenker International B.V. “Het warehouse is TAPA-A gecertificeerd en omvat zo’n 8.000 m². Deze nieuwe locatie biedt ons de gelegenheid de operationele infrastructuur te optimaliseren en onze luchtvrachtactiviteiten verder uit te bouwen.”

Jan Verweij, Branch Manager Schiphol: “Of het nu reguliere zendingen betreft, onderdelen van schepen en vliegtuigen of bederfelijke goederen, DB Schenker heeft voor ieder product een service op maat. Eveneens is vanuit deze vestiging onze groep Global Sports Events werkzaam. Deze collega’s zijn momenteel druk bezig met de voorbereidingen voor de Olympische Spelen 2008 in Beijing.”Bij Schenker International B.V. in Amsterdam (Schiphol) zijn zo’n 130 medewerkers werkzaam. In de Benelux behoort DB Schenker tot de top 5 specialisten op het gebied van geïntegreerde logistieke dienstverlening en beschikt de organisatie over een netwerk van 18 moderne logistieke centra en kantoren met meer dan 2.000 medewerkers. De vestigingen zijn gericht op het voortdurend ontwikkelen van innovatieve logistieke oplossingen op het gebied van landtransport (over de weg en per rail), lucht- en zeevracht, fairs & exhibitions, project services, warehousing en value added services.


ACTUEEL

Vanwege stiptheidsacties van Franse douaniers zijn er lange wachttijden in Calais. Check hieronder de actuele wachttijden.

Actuele wachttijden

Truckoccasions

Rijverboden
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier