25 Krone trailers voor Koopman Cargo

25 Krone trailers voor Koopman Cargo
27-01-2015 16:54 | Trailers | auteur De Redactie

Halverwege vorig jaar plaatste Koopman Cargo uit Nijkerk een order voor 25 schuifzeiltrailers met Joloda-laadsysteem bij Krone uit het Duitse Werlte. Onlangs werd de laatste trailer uit deze serie in gebruik genomen. Vijf van de nieuwe trailers zijn uitgevoerd in de nieuwe huisstijl van Smurfit Kappa, waarvan Koopman al een jarenlang partner is.  De totale vloot trailers van Koopman Cargo bedraagt 300 stuks, waarvan 125 met het Joloda-systeem.

Veiligheid, efficiëntie en flexibiliteit

Het Joloda-systeem is een rail waarover de lading naar zijn plek kan worden geschoven. Dit systeem wordt met name gebruikt voor het lossen van papierrollen. Andere extra’s op de nieuwste trailers van Koopman: Het ladingzekeringssysteem ‘multi-strap’: hiermee kan de lading volgens de normen gezekerd worden op een voor de chauffeurs veilige manier, twee verplaatsbare koprongen, waardoor rollen papier altijd ‘vormvast’ verladen kunnen worden. De trailers zijn ook geschikt voor het liggend vervoer van rollen papier.

Directeur Harm Koopman: “Wij bieden onze klanten veel flexibilieit door ons dichte netwerk en onze vloot, waarmee we substantiële volumes aan kunnen. Met deze trailers willen we onze flexibiliteit verder vergroten. Ook verwachten we dat ze zullen bijdragen aan onze focus op veiligheid en punctualiteit.”

Met circa 450 vrachten per dag is Koopman Cargo één van de grootste traileroperators in de Benelux. Activiteiten zijn onder andere het transport voor de papierindustrie en onderdelendistributie voor de automotive-sector. Het gaat hierbij voornamelijk om volledige ladingen of gecombineerde ladingen voor één klant.

Voor distributie van kleine pakketten tot meerdere pallets neemt Koopman deel aan het samen­werkingsverband TransMission. TransMission biedt een complete dekking voor fijnmazige 24‑uurs distributie in de Benelux. Tevens heeft Koopman de beschikking over meerdere warehouses voor tijdelijke of permante opslag van goederen. Koopman Cargo is onderdeel van Koopman Logistics Group.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,783
Diesel1,464

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Rijverboden