Extra warehouseruimte voor Neele-Vat Logistics

Extra warehouseruimte voor Neele-Vat Logistics
27-01-2015 13:22 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

ROTTERDAM - Neele-Vat Logistics heeft begin januari 4.300 m2 nieuwe loods in gebruik genomen in Distripark Eemhaven te Rotterdam-Albrandswaard. Het nieuwe pand aan de Willem Barentszstraat 29 grenst aan de bestaande loods op nummer 31; samen goed voor 9000 m2 HACCP gecertificeerde opslag.

De pas gefuseerde logistiek dienstverlener beschikt in de regio Rotterdam nog over 45.000 m2  opslagcapaciteit volgens HACCP normen. Dit betreft de loodsen aan de Marco Polostraat en op de Maasvlakte. Binnen zes maanden verwacht Neele-Vat Logistics ook HACCP certificering te realiseren voor de 20.000 m2 beschikbare opslagcapaciteit in de regio Amsterdam.

Thuis in de logistieke afhandeling van voedingsmiddelen

Neele-Vat Logistics doet met regelmaat mee in tenders voor opslag van food en feed goederen. Dit betreft zowel eindproducten als ingrediënten. Om hiervoor in aanmerking te komen worden regels en richtlijnen rond voedselveiligheid en hygiëne (HACCP) doorlopend uitgevoerd en gemonitord. Neem het registreren van gegevens als temperatuur, schoonmaak en onderhoud van transportmiddelen.

"Iedere onderneming die voedingsmiddelen produceert, verwerkt of distribueert moet werken volgens  de Hygiënecode voor transport, opslag en distributie van levensmiddelen", aldus Director Cuno Vat. "Wij investeren bewust in de HACCP certificering van onze nieuwe en bestaande loodsen om verdere groei in deze sector te bewerkstelligen en tegelijkertijd huidige volumes efficiënter te kunnen verwerken."Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,759
Diesel1,461

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden