Transport Online - Keurmerk Transport & Logistiek voor Wouters Transport B.V.

Keurmerk Transport & Logistiek voor Wouters Transport B.V.

Keurmerk Transport & Logistiek voor Wouters Transport B.V.
27-01-2015 09:34 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

RIJEN - Logistiek dienstverlener Wouters Transport B.V. uit Rijen heeft het Keurmerk Transport & Logistiek behaald. Els en Geert Wouters ontvingen het certificaat uit handen van Emile van de Weg van TLN.

Wouters Transport hecht veel waarde aan een positief imago in de markt. Daar hoort ook bij dat continue wordt gewerkt aan het verbeteren van de bedrijfsvoering en bewustwording van milieu, verkeersveiligheid en ondernemerschap. Het behalen van het keurmerk is voor het bedrijf een bevestiging van jarenlange goede bedrijfsvoering.

Een specifiek project dat is opgepakt is het invoeren van verbeterformulieren. Els Wouters vindt het een groot voordeel dat hiermee ontwikkelingen en verbetertrajecten beter gevolgd kunnen worden. De winst is tevredenheid, betrokkenheid, meer rust en een grote alertheid van het team Wouters. Dit op het gebied van relaties, personeel en omgeving.

En met het verkregen inzicht kan beter besloten worden wat wel of niet past bij het bedrijf. Dit geeft de ondernemers vertrouwen, rust en grip. Wouters Transport is een veelzijdig bedrijf. Voor transportdiensten zijn ze gespecialiseerd in distributie- en geconditioneerd vervoer door heel Europa. Ook verzorgt Wouters Transport vervoer van maritieme containers voor im- en exportbedrijven en levert Wouters Transport VAL-diensten, zoals voorraadbeheer, ompakken en labelen.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 29 juni t/m zondag 5 juli

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,679
Diesel1,317

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions