Duikers betreden voor het eerst wrak Air Asia

Duikers betreden voor het eerst wrak Air Asia
23-01-2015 17:11 | Ongevallen | auteur De Redactie

PANGKALAN BUN - Indonesische duikers zijn er voor het eerst in geslaagd het wrak van het vorige maand neergestorte passagiersvliegtuig van Air Asia binnen te gaan. Ze troffen daar zes lichamen aan, die ze inmiddels hebben geborgen.

De duikers hebben volgens Suryadi Bambang Supriyadi van de Indonesische reddingsbrigade in het wrak nog meer lijken gezien, maar die konden nog niet worden geborgen. Onder meer kabels zitten de bergingswerkers in de weg.

Met de zes nieuwe stoffelijke overschotten inbegrepen zijn er nu 65 lijken geborgen. Het lijnvliegtuig, dat op 28 december op weg van Surabaya naar Singapore neerstortte in de Javazee, had 162 mensen aan boord.

De oorzaak van de ramp is nog niet geheel duidelijk. De autoriteiten denken aan een combinatie van slecht weer en menselijke missers. (Novum/AP)Juridische Column

Verschillende brancheorganisaties hebben al aangekondigd dat het coronavirus gevolgen heeft voor de tarieven voor zee- en luchtvrachttransport van en naar China. Logistieke dienstverleners willen de kosten die zij als gevolg van het virus extra moeten maken doorbelasten aan hun opdrachtgevers, de handels- en productiebedrijven. Kan dat zomaar?


LEES VERDER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,788
Diesel1,472

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden