Clicky


Samenwerking Palletways en Currie European Transport voortgezet

Samenwerking Palletways en Currie European Transport voortgezet
23-01-2015 09:40 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

NIJMEGEN - Currie European Transport blijft ook na haar verhuizing gebruikmaken van het internationale netwerk van Palletways, het Europese distributienetwerk voor kleine zendingen palletvracht.

Currie European Transport is onlangs verhuisd van Nijmegen naar Tiel en zal ook vanuit haar nieuwe locatie het lidmaatschap van Palletways blijven continueren. Currie European Transport is al sinds de start van het netwerk in de Benelux lid van Palletways.

Frank Verdonk, General Manager van Currie European Transport: "Wij zijn al jaren een tevreden lid van Palletways Benelux. Het was voor ons dan ook geen vraag of we lid zouden blijven na onze verhuizing naar Tiel. De combinatie van onze eigen mogelijkheden en die van Palletways geven ons vele voordelen op het gebied van fijnmazige palletdistributie binnen Nederland en een groot aantal Europese landen. Die mogelijkheden willen we uiteraard niet opgeven vanwege een verhuizing. De distributie die wij verzorgden voor het gebied Nijmegen en omstreken gaat grotendeels over naar Palletways zelf."