Transport Online - Post-Kogeko, Visbeen en DailyFresh Logistics breiden samenwerking uit

Post-Kogeko, Visbeen en DailyFresh Logistics breiden samenwerking uit

Post-Kogeko, Visbeen en DailyFresh Logistics breiden samenwerking uit
23-07-2012 18:44 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur de redactie
MAASDIJK - Logistieke dienstverleners Post-Kogeko, Visbeen en DailyFresh Logistics gaan hun expertise en ervaring verder bundelen. Ze willen daarmee samen verder groeien en de reikwijdte van hun dienstverlening vergroten.

Post-Kogeko, Visbeen en DailyFresh Logistics zijn gespecialiseerd in koel- en vrieslogistiek van levensmiddelen. "De bedrijven zijn complementair aan elkaar", zegt Frans Denie, algemeen directeur van Post-Kogeko.

"We bieden met zijn drieën een breed logistiek pakket, van vrieslogistiek en fijnmazige distributie binnen de Benelux tot geconditioneerde transporten van en naar een groot aantal landen in Europa. Samen hebben we meer mogelijkheden om te innoveren en nieuwe logistieke oplossingen aan te bieden met als doel een verdere verdichting van ons netwerk. Als ontwikkelaar van concepten, regisseur én uitvoerder kunnen we meer toegevoegde waarde leveren aan onze klanten. Dat is waar de markt steeds nadrukkelijker om vraagt."

Post-Kogeko en Visbeen werken al sinds 1998 samen als partners in DailyFresh Logistics in de dagelijkse aanvoer van groente en fruit voor de Britse en Duitse markt. Daarnaast zijn ze recentelijk samen een nieuwe intermodale dienst gestart voor koel- en vrieslading tussen Spanje, Portugal, Engeland en Nederland. Door een groot deel van de wegkilometers in te vullen met behulp van short-sea connecties worden kosten bespaard en CO2-uitstoot voorkomen.

"We zullen naar verwachting steeds vaker intermodaal vervoeren", zegt directeur Adrie Visbeen van Visbeen Transportgroep. "Over water, maar ook via het spoor. Daarnaast willen we het aantal bestemmingen in Europa uitbreiden om klanten breder te bedienen."NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,637
Diesel1,265

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions